Anna-Karenina moom222 umutsuz olma kuzum hicbir zaman. Kotuyu cagirma 🧿 hayirlisiyla inşallah bukez alicaz kucagimiza. Rabbim hasretimize son versin.
Atlans sunax bende transferden sonra saçma sapan rüyalar görüyorum ya geçen eşim masaja gidiyordu rüyamda😂😂
sunax Atlans ben transferden sonra eşimin beni aldatmalarına devam ediyorum 😂 her gece bir kadınla ama insan ister istemez etkileniyor
Anna-Karenina sunax kani verdim aksama rn gec 6 da falan belli olur 😁 heyecandan kanim cekildi damarimi bulamadi hemsire yazik 🤣🤣🤣
Anna-Karenina @sunax @Esolinnn kizlaaarrr hcg 1124 cikti. İlk tup bebekte 153 ile ogrenmistik. Sizce ikiz olabilir mi baya yuksek geldi sonuc 😍 beta degeriyle alakasi var mi ikiz yada tekil gebeligin
Esolinnn Anna-Karenina Ay ne güzel maşallah hayırlısıyla kucağına al. Ya genelde alakası yok diyorlar ama bilemeyiz tabi gönlünden geçenler olsun inşallah 🤲
sunax Çokk çok sevindim canım 12. Gün yaptın testi değil mi bana da bayağı yüksek geldi doktoruna sordun mu ? Hadi darısı keseyi görmeye 🙏
Anna-Karenina sunax evet kuzum bugun 13. Gun. Seninle ayni gun transfer olduk iste. Rabbim saglikla ayni gun dogurmayi nasip etsin kiz bize insallah 😍😍
Anna-Karenina Binnazzz12 benimde bugun 13. gün. İnşallah benimde ikizdir ya dua et. 24 aralikta ultrasona giricem. Ozaman belli olur insallah 😍
sunax Anna-Karenina inşallah benim yarın belli olacak inşallah ama bugün çok fazla kasık ağrım var inşallah adet görmem 🥺
Anna-Karenina sunax gormezsin kuzum stres yapma kendine. Bebisin icin rahmin gelisiyor o yuzden kasiklarda agri cekiyoruz. Benimde cok agriyor kasiklarim. Akintilarimda oluyor. Korkma hic allahin izniyle bizimle bebitolar
sunax @Esolinnn canım kırk dakika kıvrandım şuan hiç bir şeyim yok çok ilginç ya Anna-Karenina sana çift yumurta mı koydular canım yaşın kaçtı belki sormuşumdur ama unutuyorum
Esolinnn Benimde kasıklarım hep ağrıyo korkma canım hatta iki gün önce adet olacam sandım çok sancım vardı belimde kasiklarimda
sunax Anna-Karenina bana dediler kii canııım çok gençsin koyamayız bizde yasa budur herhalde dedik ama türkiyede yaptırdık siz almanyadaydınız doğru