hayall- Esolinnn merhaba cnm bende göğüs hassasiyeti bel ağrısı oldu tarnsferin 5 günü idrar testi yaptim silik cikti 7 ci güne kadar tekrarladim daha belirginlesti 7 ci gün lekelenme oldu gidip kan tahlilinde verdim korktugum icin acaba adetmi oldum diye 154 cikti beta hcg 10 cu gun birdaha verdim 650 cikti simdide kese icin günümu bekliyorum inşallah görürüm keseyi seninde hakkinda hayırlisi olsun cnm
hayall- Anna-Karenina insallah canim benim bende hep negatif düşünüyordum hic pozitif olma ihtimali ni görmüyodum dayanamadım 5 günü idrar testi yaptım silik cikti elim ayagim titredi napicagimi bilemedim cok değişik bir duygu
Anna-Karenina hayall- yaaaa insallah bende gorurum pozitifi. Bende ilk denemede 8. Gun yapip gormustum pozitifi o yuzden 8. Gunden once yapmam test.
SecilM Esolinnn inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder. Belirti aramayın lütfen belirti verebiliyor da vermeyebiliyor da. Benim de 5.denemede tek 5.gün embriyosu tuttu. İnşallah darısı sizlere. Hep dualarımdasınız 🤲🏻
Esolinnn SecilM ne güzel benimde tek önceden hep iki embiriyo transfer ediliyodu belki de bu tek benim nasibimdir🌼
SecilM Anna-Karenina ay maşallah zaman geçiyor bak ne güzel. İnşallah hayırlı haberler alacaksın 🤲🏻 ben 6.gün test yapmıştım ama sen yapma. Bi de transfer gününü saymıyorsun değil mi. 24 saat geçtikten sonra 1.gün diye sayılıyor çünkü
Anna-Karenina SecilM transfer gununu de sayiyorum cok zaman gecmis gibime gelsin diye 😅 kendi psikolojimi rahatlatmaya calisiyorum. Valla internetten gebelik testi siparis ettim gidip almiyim hemen yapmiyim diye. Persembe gunu gelicek cuma bi test patlatirim ben dayanamam 😁
sunax Esolinnn benimde bugün 5. Gün ama belirti yok ben inşallah benimledir rabbim bekleyen tüm anne adaylarının kucağını doldursun inşallah 🙏
Esolinnn sunax Amin canım benim kasik ağrım transferden beri devam ediyo daha çok yoğunlaştı bide ateş basması göğüslerimde hafif aciyo ama belirti olmadan hamile olan da var yada olup da hamile olmayan Allahım ne yazdıysa o olacak herşey başımız üstüne 🤷
Kele-bekler1 Allahım gönlüne göre versin canım benim insallah olumlu sonuçlanır🙏🏻 Benim 8. Gün evde test yapmamla cift çizgi gördük 9. Gün hastanede beta verdim 59 çıktı insallah iki günde bir artış yaşarız bakalım🤲🏻🧿 bende belirti 6. Gün kasık ve bel agrısı karnımda bir batma hissi ve aşırı ateş basması oldu geceleri allahım sanada yaşatsın bu duyguyu güzel hisler 🤲🏻🥰 Esolinnn
SecilM Anna-Karenina ☺️ cuma 10.gün oluyo galiba demi. Zaten sonucu gösterir o zaman bence. 5.gün 2 tane dondurulmuş embriyo muydu canım?
hayall- Anna-Karenina yapma canim bekle ben yaptiktan sonra daha cok stres oldum çünkü bence bekleyin❤️
Anna-Karenina Esolinnn ahh kuzum benim bende 5 senedir evlat hasreti cekiyorum. Cok kayip yasadim bu surecte. Artik pozitif dusunme yetenegimi kaybettim galiba. Hep icumde kaybetme korkusu tasiyorum. İlk tup bebekte cok pozitiftim @SecilM en iyi bilen o zamanlarimi. Herkese pozitif konusurdum ama simdi kendime yapamiyorum aynisini.
Ikigozumuncicegiii Hayırlı olsun canım👏 Bende de ateş basmaları ve adet sancısı oldu Hala akibetimiz net değil keseyi hayırlısıyla görürüz inşallah 🤲🤗
m060918 Esolinnn Benimde eşimin ileri hızlı düşük onun dışındaki herşey iyi dedi dr senin neydi tam sorun
Esolinnn m060918 Bizim çok bozuk canım ilaç tedavisi gördü eşim çok zor bulundu sperm herşey bozuk morfoloji sayı hareket hiç yok
Tomrishatun Esolinnn hiç bence belirti arama hatta bence buralara bile girme bende deniycem ve herseyi silip sadece keyfime bakcam