Uzm-Nurse Melikelifim 1 yaşında kızım var 15 haftalık gebeyim hala hareket hissetmiyorum sağlıkla gelsinler 🙏🏻 Cinsiyeti de öğrenemedik
Melikelifim Uzm-Nurse bende öğrenemedim 17 haftamda öğrenmeyi düşünüyorum ilk kızım 3 buçuk yaşında o 13 haftalıkken erkek demişti 16 haftada kız dedi doktorum oyüzden aynı şeyş yaşamk istemiyorum emin olmak içn 17 haftada öğrenicem dedim 😊😊
miyopmom Melikelifim bebek mi yoksa damarlar mi yada gaz mi henuz tam emin degilim bence cok kucuktur su an hissede bilmem icin diye dusunuyorum😅13+5
Melikelifim miyopmom bende aynı durumdayım bişeyler hissediyorum ama adını koyamıyorum sanırıö sağlam bi tekme bekliyorum hareketlerinç hissettim demek için 😂😅
Melikelifim Ersibneh bende öleydim ya geçen hafta bi bulantı yorgunluk vardı şimdi iyiyim ama 15 haftam biraz garip geçiyor
SedArasAda Melikelifim Benim 13+5 dün doktora gittim cinseyini söyledi erkek 2. Oğlum oluyor kız olsun istemiştik ama olmadı🥲
Melikelifim SedArasAda 13 haftaşıkken cinsiyet öğrenmeye inanmıyorum ya yanılgı payı çok yüksek yaşadığım için 🙄erkek dedi 16 haftada kız dedi 😥
Glser Melikelifim 28 3 um 2. Oğlum geliyor Allah’ın izniyle hareketlerini de 14 ten sonra hissetmeye başladım 2. Bin ilki ni 20 den sonra hissetmistim
FeriDee Melikelifim 14+0 arada hissediyorum ani bi hareket edince vuruyo ama saniyelik bişey bazen korkuyorum bile bi anda vurunca
beren4097 Melikelifim İlkini 17. Haftada hissetmiştim bu daha 9 haftalık bakalım ne zaman belli edecek kendini🤷🏻♀️
Melikelifim miyopmom henüz değil 17 haftamda öğrenmeyi düşünüyorum emin olmak için ilk gebeliğimde erkek demişti dr 13 haftalıktı sonra kız dedi dr 16 haftamda oyüzden bidaha böle bişey yaşamak istemiyorum 17 ideal 😅
kelebekimm Melikelifim 31 hafta oluyoruz 4 saat sonra. Bu seferki çok zor geçiyor. İlk hamilelik hiç böyle değildi.