neslican0644 secoz hastaneden çıktım doktor hemen ertesi gün duş al hatta 2 günde bir mutlaka yıka dedi. Üstünü kapatmayın oraya da su değecek. Sadece çıktıktan sonra temiz havlu ile kompres yapıp kurulayın. Suya girdikce daha çabuk iyileşir sezeryan. Yanlış bilgi 1 hafta su değmesin üstünü kapatın muhabbetleri
secoz ikikuzuannesi_18-21_ eşim gelip gidip süt kokuyorsun diyor 😂 bebeğim için günlük hastaneye süt gönderiyorum süt sağıyorum inek gibiyim 😂😂😂
ikikuzuannesi_18-21_ secoz ya ne güzel bir koku işte 🥰🥰🥰 bebiş de öyle kokuyor ya 😍😍😍 korkma gir duşa o ameliyat değil de duş mu yıkacak bizi 💪
[silindi] secoz ben 3. Gün bişey kullanmadan yani bant falan yapıştıramdan girdim bişey olmadı canım ilk duşta biraz korkuyor insan ama inanki hiç acımıyor hissetmiyosun bile duşunu al ferah ferah otur 🧼🧖♀️ Ohh miss sütünde kolay gelir böylece
neslican0644 secoz benim bebeğim de küvöz de. 33 gün oldu. Bende kendimi toparladım ki bebiş geldiğin de daha da ilgilenebileyim. O bağırsakların oynaması 2 hafta sürüyor ya hele düz yatmaktan popom uyuşuyordu.
secoz neslican0644 bende öyle yapıyorum geçmiş olsun neden küvöz de? Benim kızım emmediği için sıvıyla besliyorlar günlük süt götürüyoruz 1 hafta olacak bakalım taburcu edecekler
secoz ikikuzuannesi_18-21_ bi doktor zaten açıklama yapıyor😂 anneler evlat sahibi oluyor karnını kestiriyor büyük bi ameliyat geçiriyor ama bandajı söktürmeye korkuyorlar diyor 😂 o hesap bizim ki
hulya-13 secoz doğumun ertesi günü taburcu oldum bantını çıkar yıkan dediler bana hatta unuttum anestizeden dolayı hafıza sorunu yaşamıştım. Geri hastaneyi arayıp sormuştum bi arayın isterseniz
gzem_ctyk secoz Hiç bir şey kapatmana gerek yok.23 kasım Salı sezaryen oldum, Çarşamba çıktım, cuma pansumanı açıp duş aldım hiç bir şey de olmadı. Hatta, doktorum sık sık duş al dedi
Gonul_enes secoz ben sezeryan olunca 48 saat su degirmememi soyledi doktorum, 48 saat sonra dusa girdum bandajli sonra cikarttim bandaji dustan sonra, ama 1 hafta hic kimyasal degirmedim sadece boş suyla dus alip ciktim
secoz Hulya0621 desteksiz kalkamadım 3gün kalkardım ama karnımın içi acıyor ben hala kalkarken destek istiyorum bezen
ikikuzuannesi_18-21_ secoz aynen öyle ya gerçekten bende o anı düşündükçe bi hoş oluyorum iyi ki hastanede çıkardılar evde çıkaramazdım ben pansuman işi falan bana ölüm gibi. Hatta bantı çıkarınca bazı yerler benim su toplamış banttan elleyemedim oraları dedim kendisi patlarsa patlar o da patlamadı kurudu en son yara gibi olunca kalktı kabuğu aldım attım izi falan kalmadı. Bugün 20 günlük oldu kızım benim de sezaryen yeri baya toparlandı kırmızı ince bir çizgi var küçüldü baya da. Ama bende hala yüzüstü yatmaya yan yatmaya korkuyorum sanki içerden yana dökülüyor herşey 😂😂
neslican0644 secoz 28+2 de doğdu aceleci kızım. 34 gündür hastanede. Sağlıkla evimize getirelim inşallah yawrularımızı
Annesininbitanesi1 secoz 3 gün duşa girdim doktorum kapatmana gerek yok dedi çıkında fön makinesiyle kurutuyorum mutlaka