Byznr281115 Alparslanannesi18 kan sulandırıcı oldugu için dogumda fazla kan kaybı yasanmaması adına 1 gun onceden kullanımı kesiyorlar
Alparslanannesi18 Byznr281115 ama ya birden normal doğum başlarsa nolcak aradan 1 gün geçmeden, bnde kullanıyorum üstelik erken doğum riskim var ne zaman geleceği belli değil
Beybisininannesi Alparslanannesi18 onu bende merak ediyorum.. bide bu durumda normal doğum bizlere uygun görülüyor mu acaba
Byznr281115 Alparslanannesi18 çok büyük sıkıntı olacagını sanmıyorum 12 saat etkili diye biliyorum zaten Dogum baslayıp bitene kadar en az 6 saat geciyor bence zaten iğnedense aspirin daha sıkıntı
Alparslanannesi18 Şimdi bişey öğrendim tam emin değilim ama kan sulandırıcı kullananlara sezeryan öneriliyormuş normal doğum da çok fazla kan kaybı olabilirmiş riske atmamak için önerilmiyormuş, ne kadar çok normal doğum istiyorsam o kadar çok zorlaşıyor benim için
Skdinc Birumuteses29 pazar yapmıştım. Pazartesi akşam nişanım gelmişti onu görünce yapmadım. Salı öğlen 37+2 de acil doğum yaptım. Spinal sezeryan, bir sıkıntım olmadı şükür bebekte bende iyiyiz.
323832 Ya ben ilk hamileligimde hem tansiyon yüksekliği vardı hemde pihtilasma ve bacaga pihti atmisti doktor genel anestezi demisti o zaman 1 gun once vurdum igneyi agrim gelince ertesi gun sezeryana alindim bi sorun olmadi ama simdi yine hamileyim ben genel istemiyorum bu sefer ama igne kullananlar spinal olamaz diyorlar bu dogrumu