SumeyyeSultan iki_prenses_annesi kendisi arkadaşım da o seni tanımayınca sormak istedim yanlış anlama ❤️
iki_prenses_annesi SumeyyeSultan estağfurullah canım dediğim gibi burda denk geldim de ismi aklıma geldi . Selam söyle 😁🌺
iki_prenses_annesi Aag06 Allah razı olsun canım benim 😁 bide ikinci bu diğeri de yanimda yattı şimdi huni az kalir 😁😁
iki_prenses_annesi Aag06 sen nerelerdeydin sanki askıya alınmış dediler senin için yoktun . Yada ben farketmedim kuzum. Bebişini op yerime ❤️🌺
HaticeBerkayBalat3103 @iki_prenses_annesi ayy gözünüz aydın maşallah size rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin ilk dogumunuzmu? Rabbim bizlerede kolay dogumlar nasip etsin inşallah 36+5 Haftalıgım benim ilk gebeliğim dualarınızı eksik etmeyin bizlerden ☺️☺️🙏🙏
iki_prenses_annesi HaticeBerkayBalat3103 çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun . İkinci dogumumdu. Çok dua ettim hepinize yine ediyorum canım . Rabbim tek avazda kurtarsın 🌺
Merve_0109 iki_prenses_annesi ayyy rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende dün gece doğurdum 🥰❤️🥳
Acemi_anne61 iki_prenses_annesi Allah analı babalı büyütsün ay darısı başımıza 🙆🏻♀️😍😍😍 sancılar çok mu zordu. Hastaneye artık gitmeliyim dedirten şey ne oldu. Tavsiyeler nelerrr
iki_prenses_annesi Acemi_anne61 Allah razı olsun canım benim 🌹😘 canım benim sancım dayanılmaz hale gelmişti zaten emin ol istesende duramıyorsun ve ayakların seni hastaneye götürüyor 😁 evde sancini çek ne olursa olsun