rabiamustafa iki_prenses_annesi senlik bişy tok hayatım ya rahat ol bn senin yazıyı görmedende burda arkadaşlara sormuştum ama çevremdede kime sorsam erken daha diyolar bi sorun yoksa yokta çok şükür zaten ama erken doğuma sebep oluyo kanamaya suyunun gelmesine falan diye oyüzden korkuyodum zaten senlik bişy yok yani😊
iki_prenses_annesi rabiamustafa olsun canım yinede korkutmak istemezdim 😔 benim ki tam zamanıydı ama 39+1 geç bile kaldım hatta diyorum keşke daha önce olsaydim bak ne güzel kızım kollarimda uyuyor 😁😁
guzelbebegimmmmm iki_prenses_annesi ayyy ben de seni merak ediyordum canım yaa😍 çatı muayenesiyle ilgili konuşmuştuk. Demekki senin doğumunu başlatmış muayene😄 Rabbim vatana millete anasına babasına hayırlı evlat etsin. Saliha evlat olsun inşallah🤲🏻🌷
iki_prenses_annesi guzelbebegimmmmm amin canım amin aynen beni tetikledi ama bende istemedim değil yani benim için çok çok iyi oldu 😁
iki_prenses_annesi Aleyyo-09 acısı o kadar sert değil canım batikon uyguluyorum üstüne bide kurutuyorum şimdilik iyiyim 🌺
rabiamustafa iki_prenses_annesi hayırlısı artık canım doktoru dinlicez mecbur bizede nasip etsin inşallah yawrularımızı koynumuzda uyutmayı 😍😍😍🙏
Yonja iki_prenses_annesi peki dikisleri yaparken uyusulturuldun mu ? Yoksa bütün acıyı hissettin mi ? Ben sancidan değil ancak dikiş olayı beni korkutuyor
iki_prenses_annesi Yonja canım azda olsa hissediyorsun bana iki tane vurulduğu halde yinede hissettim. Yapacak bişey yok ona canım 😁🌺
Kbrkbrn ilknurd_98 tamam bu gece bekledim ama yine doğuramadım o kadarda temizlik yapmıştım yorulmuştum
Aag06 Ayyy nasil kolay gecmis yaaa tabi sana o anlar zor gecmistir ama suan anliyosumdur cabucak oldu sukur diye valla ne guzel cidden masallah oh nasil bebis anam avuc kadar ne guzel biz buyuttuk 😂😂😂😂
iki_prenses_annesi Aag06 doğurdum sonunda kizz çok şükür 🙌 valla ne yalan söyleyeyim o kadar hızlı gelişti ki ben bile farkına varamadan hop baktım dikişe geçmiş 😁🌺 Allah’ım olmayanlara da nasip etsin 🙌 yatıyor şimdi hanımefendi zorla kaldırıyorum emsin diye 😁😁
iki_prenses_annesi SumeyyeSultan valla hepsini burdan canım özel öyle tanıdığım yok postlarda denk gelip ismini hatirladiklarim bu kadardi 😁🌺
Aag06 iki_prenses_annesi ah ne guzel oh cok sanslisin valla 😍 garibim dogdu dunyaya geldi felegin cemberine😂 analik modun hayirli olsun artik kafaya huni takmalik gunler online💃💃💃😂
SumeyyeSultan iki_prenses_annesi kendisi arkadaşım da o seni tanımayınca sormak istedim yanlış anlama ❤️
iki_prenses_annesi Aag06 Allah razı olsun canım benim 😁 bide ikinci bu diğeri de yanimda yattı şimdi huni az kalir 😁😁
iki_prenses_annesi Aag06 sen nerelerdeydin sanki askıya alınmış dediler senin için yoktun . Yada ben farketmedim kuzum. Bebişini op yerime ❤️🌺