Özellikle şehir hastanesi giden, yada doğum yapan var mı ? Hanği doktora gittiniz? Memnun kaldınız mı ?

Minoo01 dogum yapmadim ama histerosklni ameliyatı olmustum.Hangi sr.dersrn kesinlikle ve kesinlikle sefa arlier inanilmaz iyidir.

Bebegim0101 kadın doğum uzmanı mı bu doktor peki ? O oldunuz amliyat ne ile ilğili bilmediğim için soruyorum 🙄

Minoo01 evet kadin dogum dr.amliyat rahimdeki skntilarla ilgili google yazarsaniz histeroskobi diye daha detayli yaziyor.

Bebegim0101 randevu aldım daha önce gittim ama şansıma doktorun acil ameliyatı çıkmıştı. Asistanı baktı. Şimdi tekrar aldım.

minikkoalaa evet ona randevu almıştım ama profta boşluk olunca prof. Ekrem sapmaza aldım direk. Çünkü bebekte kalp yetmezliği var maalesef. 🙄

Minoo01 arkadaşım orda zorunlu sezeryan oldu çok memnun kaldı ama hangi doktor olduğunu bilmiyorum erken doğum olmuştu

Minoo01 ekrem sapmaza almasaydın keske cunku hicbirzaman orda olmuyor hep asistanlar bakiyor ve bebekte skntı varsa bence perinatologa gitmen gerek

Bebegim0101 sezaryen doğumum. Özeldeki doktorum kalp doktoru olmalı doğumda dedi. Zaten kalp doktoru var özelde gittiğim yerde. Evet ya geçen gittim ilk ameliyattaydı 🤷🏻‍♀️🤦🏽‍♀️ Nasip kısmet. Bu saatten sonra o diğer bayana alsam kabul etmez. 33 haftalığım. Randevular malüm zaten, 2 haftaya sonraya veriyor hep. Ekrem beyin kabul edip etmiceği de meçhul ama şansımı denicem 🤷🏻‍♀️

Minoo01 devlet hastaneleri kac haftk olursan ol bakıyorlar illa takipli hasta olmak zorunda değilsin. Ama dedigim gibi senin durumun skntılı o yuzden devlette degil ozelde dogum yapardim.

Minoo01 aradığım soru işte 🤦🏻‍♀️ bende özele gidiyorum muane 175 tl doğum suan 2750 ben doğum yapana kadar 3500 olacakmış sezaryen da aynı ücret normal doğum olursa da aynı ücreti istiyor kafam çok karışık normal olacağını bilemediğim için kafam çok karışık yaa

Bebegim0101 özelde yaparım ama doğumdan sonra yoğun bakım ve ameliyat süreci olacak. Bunları masrafları nedir şuan bilmiyorum. Altından kalkamaya biliriz. 🤷🏻‍♀️ Bu yüzden devlet istiyorum şuan.

gulsumm1 benim ilki sezaryen olunca buda aynı. Zaten durumundan dolayı normal yaptırmazlardı sanırım. Bakalım benim şuan güncel diyat 2250 sezaryen. Yılbaşından sonra artarmı bilmiyorum. Ocağın ilk haftası gibi doğum şansıma. 🤷🏻‍♀️

6 gün sonra

minikkoalaa kadın doğum doktoru aysun çakar seyrek doğuma azcık bir zaman kala gitsem bakar mı sizce 🤔