SEmerry mavi_kus canım sağlıkla kavuşursun inşallah karın sertliğine bel ve kasık ağrısı eşlik ediyor mu
Gamzee05 mavi_kus 39+2 benim de karnım gün içinde çok fazla sertleşiyor sonra bir ara geçiyor yine aynısı oluyor hicbir ağrı yok sadece sabah adet ağrısı gibi oluyor bir kez ve geçiyor ilk olduğu için anlayamıyorum bu sertleşme ne demek ne yapmam lazım.
mavi_kus SEmerry amin inş hayır çok arada bir sağ kasığıma doğru bıçak batması gibi oldu geçti ama karnım sanki basket topu gibi semsert
Minnakbiranne1 mavi_kus doktorunuza sorma şansınız varsa bi yazın isterseniz hastaneye çağırıp bakabilir
SEmerry mavi_kus Canım sancın başlamış olabilir bende ilk oğlumda bozuk pasta yedim diye karnım kaskatı sanıyorum meğerse doğum sancım varmış🤭 doktora gitmeni öneririm ☺️
mavi_kus Gamzee05 benimde ilk gebelik bende tam anlayamıyorum açıkçası arada sırada belimden gelen yalandı sancılarım oluyordu ama bugün karnım semsert acaba doğum belirtisi mi onu merak ediyorum dünde nişan gelmişti
H_myra1 Gamzee05 kasılma deniliyor bebegin bir yerde toplanıp orada kasılma sı dogum yaklaştığı için çok normal öyle olması benim de gün içinde ve gece oluyor 38+5 haftalıgım 27.haftamdan beri oluyor
Gamzee05 mavi_kus nişanınız nasıl geldi biraz önce bi postta şeffaf beyaz akıntının da nişan olabileceğini söylediler kafam karıştı. Çünkü benim de ara ara beyaz bi akintim oluyor
Gamzee05 mavi_kus bu sertlesmelerin kasılma olduğunu söylüyorlar ama sanci yok ağrı yok belden vuran bir ağrı da yok bizim kızın da gelmeye niyeti yok
mavi_kus Gamzee05 benim 1 hafta önce beyazımsı sarımsı bi akıntım oldu onu nişan sanmıştım ama dün açık kahverengi sümük gibi bir akıntıydı
mavi_kus Gamzee05 benim de aynı oluyor genelde ama bugün her zamankine göre aşırı sert sanki bebek tamamen toplanmış gşbi bi yerde hafif sancılar oluyor arada
Belacivciv mavi_kus Ağrı olmasa bile düzenli kasılma/sertleşme varsa doğum başlamış olabilir. Haftanız da uygun belki yakındır doğum inşallah sağlıkla gelsin🙃