2cocukannesiiii minik4550 devlet çok kötü burda bende gitmek istiyorum ama malesef sıkıyorum dişimi 😊 hiç kolay olmuyor bide 20li haftalardan sonra zaman çok çabuk geçti onunda etkisi var sanırım. Şimdi 2 gündür sancım var salı günü randevum o zamana kadar bakalım nolcak 🥺
minik4550 2cocukannesiiii bende bi 20 li haftalara gelsem insallah hayirlisiyla belki o ayda bir giderim hareketlerini hissedince daha rahatlarım belki
Mihriballim Merhaba hanımlar bende Kocaeli İzmit’te oturuyorum 20 haftaligim doktorum eğer istersem ve kararlı olursam yapabiliriz dedi risklerinden bahsetti suni veremeyiz kendi sancini bekleriz dedi bakalım bekleyip göreceğiz inşaallah bende yapabilirim
minik4550 Mihriballim ilk doğumundan nekadar gecti canim bende istiyorum ama henüz doktorumla felan konuşmadım
2cocukannesiiii minik4550 benimki çok hareketli bir bebiş değil 2 3 günde bir cani isterse ben burdayım diyor 😊
Mihriballim minik4550 şuan tam dört buçuk kuzum bende 20 haftaligim doğuma kadar hemen hemen 5 yil olmuş oluyor
minik4550 Mihriballim seninki çok iyi geçmiş bence sorunsuz olur inşallah benim nasip olursa doğumda 34 ay geçmiş olucak üzerinden yani çok değil aslında ama bilmiyorum bende
Mihriballim minik4550 bence yapabilirsin kendine inan 24 ay geçen ama yapanlar var dene bence doktorunda onay verirse
minik4550 Mihriballim evet bende hep okuyorum postalardan konuşsam doktorlar canim bakalım hayırlısı inşallah
minik4550 Mihriballim İstanbul siz instagramda ssvd sayfasına baktım bi doktor buldum çok yakın değil ama bakalım ulaşımı kolaysa ona gidicem
minik4550 Mihriballim evet uzak canim bakalim bi kere muayeneye gidicem ama öncesinde konuştum normal doğum yapabilmek 32 haftada yara izinin kalinligina bagliymis öyle söyledi
Mihriballim minik4550 git bakalim ne diyecek bir yanım normal doğum isterken diğer yanımda boşver kendini yıpratma diyor sonra sezeryanda sonraki ağrılar geliyor aklıma baya bunalimdayim
minik4550 Mihriballim sen kaç haftaliktin benim 32 olmama cok var insallah güzel geçer ama bende bayandan vazgeçiyorum korktuğum için