2cocukannesiiii Gebze de oturuyorum, burda yaşayıp ssvdyi destekleyen doktor var mı bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz.
minik4550 2cocukannesiiii bilmiyorum ama ilk sezeryan kac yıl geçti aradan acaba benden normal istiyorum 2.5 yil geçti suan sezeryan üstünden
minik4550 2cocukannesiiii himm acaba Aralığı iyimi benimde suan 27 aylik kizim 8+5 haftaligiz biz daha bende cok istiyorum normal ama benim suan dikiş yerlerinde ara ara acı hissediyorum sizinde oluyormuydu
2cocukannesiiii Hangi hastaneye gidiyorsunuz ben yüzyılda muayene oluyorum fakat ücretleri çok pahalı
2cocukannesiiii minik4550 sizin daha yeni doğum olana kadar da baya süre geçmiş olacak, evet benimde oluyor maalesef 🥺 hatta bazen taze yara gibi hissediyorum
2cocukannesiiii minik4550 İstanbul’da devlette de yapan yerler var diye biliyorum ssvd ama burda direk özeller yapiyor 7 bin tl istiyorlar
minik4550 2cocukannesiiii bende cok sızlıyor benimde doktorda belki içten yapisiklilik olmustr dedi ondandır dedi insallah istediğiniz gibi olur hersey sizinde benimde
minik4550 2cocukannesiiii istanbulda suan zaten 5 6 7 bin civarı yapıyorlar artık doğumu muayene ucretleride Cook pahalilasti hep zam oluyor her gittikçe saskinlikta kaliyorum
minik4550 2cocukannesiiii Amin inşallah oğlunuzu hic kucağınıza aliyormuydunuz ben korkuyorum biraz alamiyrumda bazen çok agliyor üzülüyorum 😔
2cocukannesiiii minik4550 evet ya neden bu kadar artıyor anlamış değilim 2 ayda bir gittim doktora hep 200 tl muayene ücreti
2cocukannesiiii minik4550 alıyordum hatta hiç kucağımdan inmiyordu sürekli hareket halindeydim ama bunun zararı bana dokundu dikkat edin kendinize elinizden geldiğince almamaya çalışın evey çok zor oluyor ama biraz idare etmelisiniz benim 29. Haftada kanamam oldu 🥺
minik4550 2cocukannesiiii nasil dayandinjz ya ben 1 ayda iki gidiyorum bi özele bi devlete keske bende sabırlı olsam
Koskafadime Antepteyim ssvd istiyorum 33 haftaligim 36 da doktor cati muayenesi yapıp karar verecek bende çok acayip istyorm insllh olur ilk çocuğum 4 yaşında gayet iyi bnce
2cocukannesiiii minik4550 devlet çok kötü burda bende gitmek istiyorum ama malesef sıkıyorum dişimi 😊 hiç kolay olmuyor bide 20li haftalardan sonra zaman çok çabuk geçti onunda etkisi var sanırım. Şimdi 2 gündür sancım var salı günü randevum o zamana kadar bakalım nolcak 🥺
Kubra-nisan Bende çok istiyordum ama taa ki kızım altı aylıkken hamile olana kadar ama burda etrafımda ilk sezeryan olup hatta kırklı hamile kalıp sonra normal doğum yapan tanıdıklarım var çok istiyorum bende