Baharsuer Aslinur Doğurmak ve çocuk büyütmek zaten lüks artık şaka gibi eskiden insanlar geziyor tozuyor diye çocuk yapmıyordu artık yokluktan yapamicaj:( Allah hepimize yardım etsin.
Antalya7 Fatosduzgun55 benim doktorum da mine erdoğan, klinik açtı Medicalpark tan ayrılıp,anadolu hastanesi anlaşmalı olduğu yerlerden.oda süsleme vs anadolu hastanesi yapıyor mu ?fiyata dahil mi bilginiz var mı
Fatosduzgun55 Antalya7 ben sadece dogumu sordum o fıyatları soyledıler.. ekstra fotografcı susleme falan var ama ekstradır herhalde… benım dr medıcalparkla da anlasmalı ama 8.000 dedi sadece sezeryana 😑😭
BetulGunduz29 Ay bunlar nasıl fiyatlar şoktayım… İstanbul Ümraniye de Özel Erdem Hastanesinde 1500 normal doğum 2500 zorunlu, 3000 de isteğe bağlı sezeryan. Ciddi manada abartmışlar. Sanciyi acıyı bizim yerimize de çekiyorlarmiymis o kadar paraya….
Beyzabeser Aslinur ben 34. Haftadayim aralik sonu ya da 1 ocak icin planli sezeryan dusunuyorum.Esimin isinden dolayi kastamonudayiz. Burada Simdilik ucreti 4500 gprunuyor ama oyakla anlasma durumlari var daha da inebilie fiyat umarim iner ben dogum yapmadan :). Ankarada koruda yapicaktim aslinda ama kendi evim de daha rahat olurum diye dusundum orda da 8.500tlydi fiyat sanirim.
A_S_K Aslinur 13 Aralık sezaryen tarihimiz. 2800 idi en son. Zam geldi mi bilemiyorum. 37+4 de kavuşuuoruz 😂
Eusluu Aslinur İstanbul’da Pendik medipol hastanesinde doğum yapıcam normal doğum olucak inş bi aksilik çıkmazsa ücreti 2750 bide corona testi yapıyorlarmış onun fiyatı da 175 TL. Eğer bi aksilik olursa inş olmaz ama zorunlu sezaryen 3750