• Gebelik
  • Anne karninda bebek hıçkırıgı

Gizem93 korkulcak birsey olduğunu sanmıyorum benimde aynı günde 3 4 kere oluyor ve bazen uzun sürüyor doktorum bunun iyi birsey olduğunu dahi söyledi yunkunma reflesinin geliştiğini gosteriyormus sanırım ama yine bir doktora sorarsiniz iciniz rahatlar ama evham yapicak hic birsey yok korkmayin

Sellinn teşekkür ederim kontrole gittigimde mutlaka sorucam. Doktorum numarasini vermiyor o yuzden bazen merak ettigim durumlar oluyor kontrol gunumu beklemem gerekiyor🙂

Aksine iyi bir şey ciğer gelişimi için.
      Çok hickiriyorsa belki yediklerinizden kaynaklı olabilir. Baharat yapıyormuş diye okumuştum.

Gizem93 saglikla kucaginiza alırsınız insallah tedirgin olmayın hic benimde aynı şekilde cok hıçkıriyor 🙂

Sellinn Amin insallah hepimiz saglıkla kavuşalım bebişlerimize. Çok tesekkur ederim ❤

Gizem93 hıçkırığını nasıl hissediyorsunuz. Acaba benim bebişimde hıçkırıyor ben anlamıyorum sanırım. Nasıl bi his

Elif_55_ bi bölgede kalp atısı tarzında pıt pıt atıyor ve 4 5 dk sürüyor bende ilk basta anlamiyordum ne oldugunu burda hıçkırık falan yazan yorumlardan ve internetten ogrendim megerse hıçkırıkmıs o hiseettigim