• Gebelik
  • Doğumu Neler tetikler? 🤰🏼

Kızlar normal bir gevelik geciriyorum ve normal dogum olucak insallah. 🙏🏻 Şunları şunları yaptım erken geldi gibi birşeylervarmı hıkayenızde yada kolaylastıran birseyler ? ☺️

Siyahgokyuzu hepsini deneyecegim ☺️ Hurma iki gündür yiyorum ama bıraz daha yal hurma ceşiti onemlimi ki hani böyle hacıdan gelenler gibi kup kurumu olması gerekiyor

Ben temizlik yapmıştım canım mutfak dolaplarımı sildim eğil kalk çok yaptım içindelileri makinada yıkadım tekrar yerleştir yani çömelip kalkma hareketi çok yaptım bir de 12 bin adım yüridüm bir gün ertesi gün sabah suyum geldi bilinçsizce yaptığım bir şeydi doktorlar 5000-6000 adımdan fazlasını önermiyorlar şimdiki aklım olsa o kadar yormazdım kendimi insana doğumda da güç lazım kendini yormayacak şekilde yaparsan iyi olur

yarenaygk34 ben şimdi bugün 12 bin adım atmazmıyım 😂😂 dogru söylüyorsun enerji doğumda da lazım da artık kavusmak istiyorum yavruma 😢 o hızlansın ben hızlanayım kavusalım 😂

Zeyzeyu19 benim zamanlamam yanlıştı canım 37. Haftadaydım suyum aniden geldi bebek kuruya kaldı derler ya suyum bitti açılmam yavaş oldu 12 saatten fazla sancı çektim bebeğimde solunumda sıkıntı oldu 6 gün küvezde kaldı tek avantajım bebeğimin kilosu haftasına göee öndeydi çabuk toparladı o yüzden doğumda bebeği ittirmek için bile güç lazım egzersiz yapın ama ölçülü