bigunanneolucak denizmanzarasi nasıl farketmiyor. Boşuna mı o saatler arasında yapın deniliyor. Testi aldığım kişi o saatker arasında ve hergün aynı saatte yapmamı söyledi. Ama tabi sen bilirisn yinede
denizmanzarasi bigunanneolucak o saatler dışında da yapılabiliyor sıvı alımına dikkat edip .. senin de yumurtlamam yakın bence haberin olsun
bigunanneolucak denizmanzarasi anladım canım ben öyle biliyorum o yüzden😘 Bilmiyorum bakalım yarına belli olur gibi yarın 13.günüm
denizmanzarasi bigunanneolucak canım yarın 13 ise bence tam kırmızı olur gibi 1-2 günde de çatlar 😍 ben de yarın sabah tekrar yapıp iğneyi yapıcam bakalım
denizmanzarasi bigunanneolucak kız gayeye rahat aldım zaten kendi doktorum da al dedi yarın vurul dedi .. bir vurul diyor diğer vurulma komedi 😂
denizmanzarasi bigunanneolucak bence de zaten ben takibi yumurta çatlama için yaptırdım , kendim yapabilir miyim acaba bir de onun için hastaneye gitmek istemiyorum
bigunanneolucak denizmanzarasi iğneyi mi ? Onu dıyorsan cok basit 5 sn sürüyor. Bana eşim yapmıştı hiç acımıyorda
bigunanneolucak denizmanzarasi karından tabikide. Göbekten 2 parmak aşağıyı ayarlayın etinizi tutup sıksın ondan sonra dik şekilde batırsın minnacık ucu var zaten
bigunanneolucak denizmanzarasi ne demek canım. Peki ben çatlama için ne yiyim post actım ama kimse yazmadı. Havuç diye biliyorum ama işe yarıyor mj gerçekten acaba
Selda96 bigunanneolucak kuzum bol bol havuc yiyip yumurtlama masaji yap benim gecen ay 3. Gun catlamisti o sekilde
Ozlem42 denizmanzarasi gerekmezdi kendi kendinede catlıyor bende yasadım bunu sadece klomen kullandım catlamdıgı durumda igne yapıyorlar sadece gün aşırı ilişki öneriyor
bigunanneolucak Selda96 yumurtlama masajını yumurtlama görünce bırak demişti ebru abla. Ama havuç yicem galiba bol bol 😇