SekerAnne Buket_dadas kaşarlı tost , muz, avokado ye canım bol bol yumurta ye bebeğin daha hızlı kilo alır inşallah içini ferah tut iyi düşün inş zamanını bekler minik
BirPatiSever Burcuozerdem arkadaşım 29+4te doğum yapmıştı şimdi büyüdü maşallah. Onun bir tanıdığı 24 haftalık doğum yapmış çok sağlıklıymış bebek şimdi büyümüş tabi. Başka bir arkadaşım 3üz doğurdu 30. Haftada bebekler 900-1000-1100 gr dı. Şimdi ilkokula başladılar maşallah 🧿 korkmayın Allah’ın izniyle sağlığına kavuşur inşallah 🙏
meryeminannesiii Burcuozerdem Rabbim sağ salim kavuşmayı ve sağlıkla hastaneden gülerek mutlulukla sevinçle çıkmanızı nasip etsin canınızı sıkmayın Allah yardımcınız olsun 🙏♥️
Burcuozerdem Bebeeeeek bu arada bebeğinize işitme ve göz testini taburcu sonrası mı yaptılar acaba bir sorun çıkmadı değil mi
Bebeeeeek Burcuozerdem Şu an daha taburcu olmadık canım hastanede küvezde bebeğim göz testini yaptılar Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı işitme testi çıkarken yapılacak
Galadriell Burcuozerdem Yenidoğan yoğun bakımda hemşire olarak çalıştım, haftası çok küçük değil, solunumu düzeldikten sonra inşallah kilo almaya başlıyorlar bir bakmışsınız taburcu olmuş☺️ bu süreçte bol bol su için süt sağmayı ihmal etmeyin 3 saatte bir.
Burcuozerdem Galadriell çok teşekkür ederim solunimu hep iyiydi hiç destek almadı dogdugundan beri kendi başına aliyor suan 35 haftalık oldu 2100 gr olmuş ama hala oral beslemeye gecmediler hortumla besleniyor
Burcuozerdem Galadriell bugün hemşiresi ile konuştum solunum durmasi oluyormuş oksijen tedavisi alıyormuş bu ne demek bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz oksijen tamamen kapanmadan oral beslenme baslamicaz dedi ve oksijen tedavisi tamamlanladan taburcu edemeyiz dedi
Galadriell Burcuozerdem Oral beslenme işin biraz daha güçlenmesi gerekiyor. Kilosu arttıkça zaten o da kendiliğinden olacak.
Bebegimveben0811- Buket_dadas her gün bir bardak süt bir bardka kefir iç ard arda gerekirse bunu gece yatarken de yap bak bebeğin nasıl kilo aliyor