ilydsrn Eymen_Enis_Ser sezeryan doğum mu nasıldı ben pazartesi suni alacağım olmazsa sezeryan 🙄 bebek kanalda değil
Eymen_Enis_Ser ilydsrn evet canım benim ikinci sezeryandı güzel geçti çok şükür sadece ağrılarım var biraz o kadar 🤗
Su-1234 Eymen_Enis_Ser Geçmiş olsun ömürlü olsun bebeğiniz ikinci doğum dahaki zor nasıl geçti ağrılarınız nasıl çokmu
Burcuozerdem Melek_29A bebek simdilik iyi aksi durum olmazsa lokal anestezi yapıldı ama panikledim korktum bilincimi uyuttular hatirlamiyorum. Suan cok agrim var igelerle haplarla dayanmaya calisiom
Su-1234 Dilekkkk Su-1234 Geçmiş olsun ömürlü olsun bebeğiniz ikinci sezeryan dahamı zor nasıl geçti ağrınız çokmu
Eymen_Enis_Ser Su-1234 saol canım benim Amin İnşAllah Rabbim razı olsun 🥰🤲Çok teşekkür ederim ♥️biraz daha fazla ilkinden
Eymen_Enis_Ser A_S_K İyiyim cok sukur canım benim doğurdum çok şükür 2900 doğdu 🧿spinal anestezi oldu canım
A_S_K Eymen_Enis_Ser çok geçmiş olsun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ♥️Nasıl geçgim detaylı anlatsana acın agrın var mı? Kaçhaftalık doğdu? Ayağa kalkarken zorlandın mı? Başın ağrıyor mu? Ben korkmam bana detaylı anlatırsan sevinirim. 🙈 İkinci doğum için önerin varmı peki
Kumsallina95 Eymen_Enis_Ser ay çok şükür gözün aydın kız korktuğun kadar varmiydi hikayeni bekliyorum ,😂🤣 hayırlı olsun bebişin 😘
su890 Eymen_Enis_Ser Canım dün yazmışsın ikinci sezeryanda ağrım biraz fazlaydı diye ilk doğumla ikinci doğum arası ne kadar