MerakliAnne61 Eymen_Enis_Ser Allah saglikli sihhatli bi cirpida kucaklamani nasip etsin insaAllah evladini sakin ol telaslanma bu gunlerde geceeer 38+2 mi benimde 38+2 de alacak
KadersizMelek Eymen_Enis_Ser doğuma alındın mı canım,sabırsızlıkla seni bekliyorum Rabbim sağ salim kurtarsın inşallah 🤲🏻
Aysebln MerakliAnne61 belki ben olabilirim 7 Aralık’ta belli olacak bakalım tabi o zamana kadar kızım gelmezse ☺️
tlnnlt MerakliAnne61 MerakliAnne61 38+3 oldum bugün ilk hamileliğim iki gündür çok korkuyordum bugün biraz daha iyiyim kucağıma alayım sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum diyorum kızım dün çok hareketliydi ama umarım Çarşambayı bekler
Burcuozerdem Melek_29A bebek simdilik iyi aksi durum olmazsa lokal anestezi yapıldı ama panikledim korktum bilincimi uyuttular hatirlamiyorum. Suan cok agrim var igelerle haplarla dayanmaya calisiom
Eymen_Enis_Ser KadersizMelek çok şükür yaptım canım 🥰darısı başına İnşAllahhh sağ salim kazasız belasız 🤲
KadersizMelek Eymen_Enis_Ser şükürler olsun canım,Rabbim seni de kurtardı. Darısı başıma. Ne olur bana da dua et bende çok korkuyorum biliyorsun. Müsait olduğunda hikayeni bekliyorum artık☺️🤲🏻❤️🥰
ilydsrn Eymen_Enis_Ser sezeryan doğum mu nasıldı ben pazartesi suni alacağım olmazsa sezeryan 🙄 bebek kanalda değil