emelsena MelekAdemi hissedeceksiin. Benimkide kız. 16. Haftada öğrendim. 12 den 16 ya kadar her hafta gittim doktora aşırı telaşlanmıştım 😂 bence seninkide kız diye düşünüyorum 😍
emelsena kahvesever__ herkes farklı zamanlarda hissediyomuş ya. Ben önden gittiğim için söyleyeyim. İçiniz rahat olsuun ♥️
Sevilderin Rjdoya 20. Haftaya kadar normal. Bende de öyle oldu doktora gittim şu an bir hissedip bir hissetmemeniz normal dedi 20. Haftadan sonra düzene giriyormuş ki öyle de oldu zaten
1dilaraca MelekAdemi ilk gebeliğin sə eğer etrafa bakma çok biliyolar düdüklü makarnalar daha hissetmemen çok normal 20 23 haftalik Ken rahat hissedersin içini ferah tut bakma kimsenin lafına
Suna0991 MelekAdemi bende çok erken hissettim gazdır o dediler yani sürekli bisi diyorlar doktor kontrolünde saglikliysa hiç kötü bisi düşünme zaten hep uyuyo bebisler bide ilkte geç hissetmek normal kaygılanma annesi 😇😇
MelekAdemi melekimserra 7 haftadan beri kalp atışını görüyorum ultrasonda ama bebeğe zararlıymış o yuzden dinletmiyolar bizim burda ben Makedonyalıyım. 15.haftada bir anlık duymama izin vermişti doktorum son kontrolümde de duymuştum Sağlık ocağında da her gittiğimde duyuyorum 😁
lunam MelekAdemi ben 20+0da hissetmeye başlamıştım. Ama ilk gebeliklerde 24.haftaya kadar bile hissetmemek normal diyor doktorlar. Anneniniz bile olsa kafaya takmayın boş verin. Bi süre sonra bol bol hissedeceksiniz zaten Allahın izniyle 😊
Baldandamla MelekAdemi İlk Gebelikte 16.haftada hissettim ikincisini dört gözle bekliyorum hissetmeyi herkes farklı haftalarda hissediyor kafaya takmayın bir bakacaksınız hissetmissiniz.
neslican0644 Rjdoya gerçekten 1 kere hissettim. Ya çalışıyordum o yüzden hareket etsede hissetmedim ya da bebek etmiyordu. Bir o kadar da sakin bir kızın oldu 😀 2. De deli gibi 7/24 hissettim erkenden doğdu minik kuzum 28.hafta da
RasimEfemoms MelekAdemi bende 16 ya girdim hala hissetmiyorum. İlk gebeliklerde hissetmesi uzun sürüyormuş. İnsanların ağzı torba değil bükesin Hamileliğim boyunca çevrem ne derse desin hep amaaaannn boşveeerr
Caglademiral Haftaya girdim sabahina ilk tekmelerini ben ve eşimde hissettik ondan snrada hic durmadi 🥰