Selin12- JafarLeila benim iki doğumum arasında sadece 14 ay var ve ikiside sezeryan di pek zorlanmadim
Ciceekanne asel35ece onlardan birisi de benim canım çok korkuyorum insallah birsey olmaz sadece ben 40 ımdan sonra bir kere adet olmayı bekledim 37. Günüm de de adet olmustum 7-8 gün falan sürdü adetim sonrasında hamile kaldım korkmuyor değilim insallah sağlıkla alırım kucağıma 🥺🙏🏻
JafarLeila Ciceekanne ben doğumdan 4ay sonra adet görmeye başladım,emziriyorum bilmiyorum sürpriz oldu aslında bize😅 Rabbimden hayırlısı🤲🏻 Sağlıcakla kucağınıza alın
JafarLeila Selin12- plesentamda 6mm kopukluk vardı, kanamam vardı, 2gün hastanede yattıktan sonra spinal anesteziyle sezeryana alındım yoksa kendim doğurmayı isterdim. Amma çok şükür iyileşmem kısa sürdü🤲🏻
Ciceekanne JafarLeila insallah canım benim Allah razı olsun ben ilk oğlumu 7 aylıkken kaybettiğim için çok beklemek istemedim psikolojik açıdan belki yeni bir bebek iyi gelir diye düşündüm insallah sağlıkla kucağıma aldığım zaman anlayacağım onu 🙏🏻 Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah 💓
Selin12- JafarLeila maalesef tektim ama ikinci gün biraz zorlandım 3.gunde gayet iyiydim sadece hastanede yattım evw gelince hiç yatmadım hastanede de sadece 12 saat kalmıştım
JafarLeila @Nurr122 @Selin12- @Ciceekanne peki bir önceki sezeryan dikiş acıyormu karnınız büyüdükce?
Selin12- Zuleyhasalman doğum olarak değilde bana yardım edecek hiç kimsem yoktu biraz zorlandım oyuzden yanliz 3. Günde ayaktaydim
Sedaa06_ JafarLeila bende dogumdan 5 ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Cok şükür hic bir sikinti olmadi ama üçüncüde önlemini al 🤗🤗
JafarLeila Sedaa06_ ya mutlaka🤦🏻♀️ Ben 2ciyi oğlum ilkokula gider sonra düşünürüm diyordum ama büyük konuşmamak gerekirmiş😅