Mucizem11 Düşünmeyi bıraktım denen bile onu düşünmektir aslında, ben 1 yıl 10 ay çok düşündüm, aklımdan çıkmasına bile kimse izin vermiyordu, tedavi oluyordum , doktor söyledi ki ,sen ne zaman düşünmesen o olucak, önce etrafımdakilara beni hatırltmamasini söyledim,adet im ne zaman onu soruyordu annem-kayinvalidem, eşim bile, sonra kendi kendimi kandırmak için telefonda takvimi deyisdim,sanki âdete 1gun deyil de 28 gün varmış, ilişki sırasında çocuk düşünmedim, Dualar etdim , Allaha sığındım
Kimin için dua etdimse çocuğu oldu,kendim için etmedim,ismi Azam duası okudum,çocuk olması için dualar okudum,telefonda YouTube de açdım öyle okudu evde,1ay çok zor oldu ,catlama iynesi oldum olmadı çocuk,2ci ay kimseyi umursamadım,eşim benimle dertleşmek istedi olmaz uykum var dedim yatdım,annem şeker ve kalp hastası beni görmeye gəlmişdi onu bile umursamadım ki beni anla uzak durmam lazım , sonra ki ay yine aynı ilaçlar ama artık umursamaz biri idim, ancaq pozitiv enerji verən insanlarla idim, neqativ enerji verən annem babam bile olsa konuşmadım,çok şükür o duyguyu yaşadım,senin de yaşaman çok yakında , kadın hormanlari beyinle alakalı onun için asla düşünme
Evliliyimin ilk 1 yılında ilişki sonrası yıkanmak için kalkıyordum onu yapmak olmazmış, ayaklarında çorap olsun sıcak tutsun, sonra havuc tükən , keçiboynuzu pekmezi eşim yiyordu,evde (süt ceviz fındık, meyvə blenderdə gecirib içiyorduk) səni senden çok iyi anlayan bir sensin bir Allah,onun için ona sığın ❤️ İnşaallah hamiləyim diye bir postunda yakında karşılaşmak diləyiylə ☺️❤️❤️🥰🥰