Handan_65 Askiletotomsu Şira Kuranda siriyus yıldızı diyede gecıyor gökyüzündeki en parlak yıldız demek hatta eskiden insanlar bu yıldıza tapıyormuş ve bu yıldız için ayet inmiş Ve ennenehu rabbi şira Deki şiranın Rabbı de o dur .biz çok sevdik bu olsn dedık
MinnieMouse _mom2 yani musluman bir aileyse illa ki okunmustur simdiye kadar ezani. Ama o isim disinda baska bir isim koyulur mu artik onu bilemiyorum 😕
FizzeT _mom2 eşimide alıştırdım bu isme erkekde olsa isim hakkını ona bırakıyorum dedim)) ama tabikide o zamanda bişeyler duşunucem 🤣
secoz Handan_65 şira çok güzel eşim istemedi bende düşündüm ☺️ Anlamı da gök yüzündeki en parlak yıldız demek sirius’un diğer adı ☺️
Handan_65 secoz Doktoruma söyledim dedı cok güzel hiçkimsede duymadım su ana kadar dedi Gerçi bazıları vazgeçirmeye calıstı vazgeçmedim Kaynanam diyo one şivan gibi kimisi şiro falan derler diye takmıyorum benım çocuğum isim benım hakkım
Eliftznerden Minigin_annesi0 iki isim koyun Zeynep Berra, Zeynep Asel, Zeynep Neva’ gibi gibi isimler. O zaman ikinizinde gönlü hoş olur :)
FizzeT _mom2 biraz zor oluyor degiştirmek işlemler falan. Ama degiştirmek istiyorsa cocuk alışmadan değişmesi gerekiyor.
minikkusummm _mom2 ya bunu bende cok düsünüyorum.. esimin gönlü Anıldan yana, benimki Aras. Ikisinden birisi olacak ama ya digerinde aklim kalirsa, sonrasinda pisman olursam icime sinmez alisamassam diye korkuyorum 😅
_mom2 minikkusummm kararnzı iyi verin canm kuzenim de çok severek koydu şimdi içine sinmiyor pişman kafasına koymuş değişcem diyo. Bi yandanda çocuğum büyüdüğünde benden hesap sorar mı niye değiştinz diye
FizzeT Handan_65 👍👍 gelde başkalarına anlat bunu 9 ay karnında taşı mide bulantısı cek sırt agrısı bel agrısı karın agrısı cek doğum sancısı cek isime gelince hic bir hakkımız olmuyormuş neden? ☹
FizzeT _mom2 nufus mudurlugune gitmeleri lazım ileride sıkıntı olmaz nie olsun sevmedigimiz biri verdi isimini bizde boyle kalmasını istemiyoruz derler
Handan_65 FizzeT Valla benım kaynanm gecen bize dedı eltimde hamile Aramızda 6 hafta var neyse ikinizde isim düşündüm kabul eder mısınız dedı bitane Berfin Birtane yağmur Dedım beım ismim hazır He cok da itiraz ederseniz bir daire alın istediğiniz ismi koyun ahahhaha hemen u dönüşü 🤣🤣🤣 diğer eltime ev aldılar borçlarını ödediler kadın ilk bebrgını ismini kendisi koydu bana borclu düğün borç altın bide kracıyım utanmadan isim buluyorlar bide
_mom2 MinnieMouse tabiki canm.. Ama diyanete sormuşlar isim değişikliği yaparsak tekrar ezanı okunabilir mi diye tabiki sakıncası yok denilmiş.