Handan_65 _mom2 Etrafa dediyseni soğutmus olabilirler bende ilk isim buldum herkes kötü yorum yapınca şira da kabul kıldım yorumlara kulağımı kapatıyorum emzik zinciri bile kendim yaptım
Nisan4523 _mom2 Benim ilk başta içime çok sinmemişti. Söyledikçe, kullandıkça şimdi çok çok seviyorum 😍 sizin de öyle olur belki. Bi süre zaman tanıyın kendinize
Sareliidunyam _mom2 Buğra. Eşim çok istedi. Kızımda ben koydum ismini oğlumda da eşim ben koyacağım dedi. Direk Buğra istedi ilk başta çok beğendim ama çevre çok soğuttu beni isimden. Bende soğudum. Eşim değiştirmiyor ama doğumada 2 gün kaldı 😂
secoz Handan_65 şira çok güzel eşim istemedi bende düşündüm ☺️ Anlamı da gök yüzündeki en parlak yıldız demek sirius’un diğer adı ☺️
_mom2 Askiletotomsu kuzenim bebeğinin adını koydu içine sinmemiş değişmek istiyo değişirsem ilerde çocuğum benden hesap sorarsa ne dicm diyo
Handan_65 Askiletotomsu Şira Kuranda siriyus yıldızı diyede gecıyor gökyüzündeki en parlak yıldız demek hatta eskiden insanlar bu yıldıza tapıyormuş ve bu yıldız için ayet inmiş Ve ennenehu rabbi şira Deki şiranın Rabbı de o dur .biz çok sevdik bu olsn dedık
Minigin_annesi0 Sanırım ben öyle olcam eşim Zeynep istiyor içime sinmiyor bazı sebeplerden dolayı. Eşime koymayalım diyemiyorum çok istiyo bende başında kabul ettim sebebini sonra öğrendim ama hiç içime sinmiyor 😤
Eliftznerden Minigin_annesi0 iki isim koyun Zeynep Berra, Zeynep Asel, Zeynep Neva’ gibi gibi isimler. O zaman ikinizinde gönlü hoş olur :)
_mom2 Sareliidunyam hayırlısı olsun canm içinize sinen olsun sonradan pişman olup değişme gereği duymayasnz
Burcu_akbb _mom2 şuanda 28 hftalığız Oğlumun adını Göktürk koyacağız herks O nasıl ismmiş diyor Ama kimene benim içime sindimi sindi kızımın adı Esila ben koydum 2. Kızımn adı Ayşe eşim koydu
MinnieMouse _mom2 doguma yakin doga olsun dedik dogdugu gun doga doga dedik ezani daha okunmamisti sonra bi icimize sinmedi 3.gun falandi koyduk adini 😅 insanin o an fikri degisebiliyo tabi ki herkesin ayni olacak diye bisey yok.