hayall- Damla58 normal canim bendede oluyor ara ara sen kese gormeye gittiğinde vajinal ultrason mu yaptin yinede gozukmedimi kalp atışı cnm
Damla58 hayall- evet aba 5 haftalıktı ben gttgmde sen 6 ncı haftada gttn 8 ncı haftada dınletyoruz dedı benm doktorum
hayall- Damla58 anladim cnm benim doktorum dinletti 10 gun sonra tekrar çağırdı bakalim hayırlısı olsun insallah
Damla58 hayall- amin inşallah bızımkı kalp atşından sonra daha ılgılenmıyo baska doktora yönlendryo sızınkı gebelık takibi yapıyormu
hayall- Damla58 evett senin isteğine bağlı ama ben kendi doktorum takip etsin istiyorum ona gitmeye devam edicem insallah ❤️
Damla58 hayall- bızımkıde yapmş olsa cok ısterdm ama ücreti ögrenınce yapms olsada gdemzdm zaten kalp atşndan sonra baska doktora gdecegm bende
Prensimmmmmm hayall- bende de öyle oldu başta kahve rengimsi sonra jelimsi geldi dr normal dedi ama devam ederse gel dedi bu durum bazı kadınlarda ilk 3 ay oluyormuş bende 3 ay her ay az az geldi kanama sonra gelmedi ama sen genede dr danış neolur neolmaz
Gamzeatas hayall- hayall- canim benimde kahverenhi lekelenmem olmustu hemen doktora gittim ve dusuk baslangici dendi progestan fitil v3 igneyle durdu cok şükur
Damla58 Gamzeatas biz tüp bebekle oldugmuz ıcın o dedgnz progestan fıtıl ve ıgneyı kullanıyoruz canm o yuzden lekelenme falan olunca doktorlrmz normal dıyo kanama olmadgı sürece