Damla58 hayall- beta degerıne bakılmadki leklenmem 4 haftalıkken 2 gün oldu sonra gecti en son leke gelnce ben korkp gtmstm 3 bin küsürdü
hayall- Damla58 ya benimde transferin 7 günü oldu birde 1 hafta sonra bir daha oldu dun yune cok az oldu o yüzden baaya korkuyorum seninki nasildi benim peceteyi sürünce oluyordu canim doktorun ne dedi normalmiymis hersey
Damla58 hayall- benmde cizik cizik gibi oldu kahverengı gectı şuanlık normal dedı kalp atşını duyarız inşallah 22 sni beklıyoruz sen hala nıye gtmedın
Damla58 hayall- ama korkma normal dıyolar benm arkadasm bıldıgın adet kanaması gıbı gecrdı gecen cınsıyet ögrnmye gttı herksnkı farklı olabılıyo
hayall- Damla58 bAna doktorum 2 hafta sonra Ultrason yapalim dedi yarin randevum gidicem bakalim hayırlısı insallah
hayall- Damla58 adet tarihine gore evet 6 haftalik oluyor ayyyy birdee banaa sorrrr dayanmakmi ne gecem var ne gündüzüm 😀
Damla58 hayall- adet gününe göre hesaplanıyomus bı farkmz yokmuş bızımkıde aynı hesaplanıyomus canım🥰
hayall- Damla58 canimm merhaba ben gittim bugün rabbime şükürler olsun hem keseyi hemde kalp atışını duydukk dualarım sizinle insallah rabbim hic kimsenin kucağını boş birakmasin insallah