Evrim1906 Puki inşallah canım da doğumu nasıl yapacaksın peki özele mi gideceksin takipli hasta değilsen zübeyde hanım ve şehir hastanesin den başkası kabul etmiyor çünkü doğum sırasında gittin de
Puki Evrim1906 2 hastane de bana uzak arabamız yok otobüsle gitmek zorunda kalıyoruz o yüzden böyle detaylı ya da tarama testi için falan yoksa normalde çok hastaneye de gitmiyorum şimdi de artık devamlı olarak burda özel hastane var oraya gitmeyi düşünüyorum ayda bir falan
Kubra-U-K Normalde benim doktorum boluda özele gidiyorm. Suan ankaraya tasındık ama boluda yapıcam doğumu. Doktorum demişti perinatoloji uzmanında yaptırabilirsin detaylıyı diye o yüzden burda devlet hastanelerine baktm ama hiç iyi yorum yok en son özele yaptırıcam sanırım. Ne kadar da zormus perinatolojiden sıra bulmak ve iyi bir doktora denk gelmek…
Mybabeela Kubra-U-K şehir hastanesinde detaylı bakan perinatolog değil radyoloji uzmanı. Birkaç gün önce gittim 5 dakika sürdü bi şey anlatmadı doktor 🤷🏻♀️
defneveannesiii Kubra-U-K 630 liraya yaptırdım ortadoğuda. AMa verilen parayı tamamen hakediyor. 1 saat 15 dakika falan sürdü. Annesi şurası kalbi burası eli diyerek gösterdi banada. Kalp atışını dinletti. Cd verdi fotoğraflarını verdi. Eşimde girdi o da gördü. Ölçümleri yapıldo. Çok memnun kaldım. Doğuma doğru birkez daha gideceğim. Görmek için.
Kubra-U-K Mybabeela perinatolog var sanıyordum orda. Detaylıda 5 dk bakmak nedir ya birde bişey anlatmadı diyorsunuz ne anlamı kaldı detaylıya gitmenin. Kimse işini hakkıyla yapmıyor bunu anladık..
Mybabeela Kubra-U-K perinatolog var ama kadın doğumcu riskli gördüğü durumlarda yönlendiriyor. Yani direkt perinatologa gidemiyorsunuz. Detaylı usg dışarıda 40-50 dakika bakılınca tabii ki devletteki tatmin etmiyor. Ben de yarın Sinan Tan a gideceğim.
Gul33 Kubra-U-K bugün detaylı ultrason için Mehmet Metin Altay’a gittik. Gayet güzel ilgilendi, 1.5 saat sürdü. Öncesinde güzelce bilgilendirdi, ultrason sırasında da her şeyi tek tek açıkladı. Raporu da güzel hazırladı. Biz memnun kaldık. 750 TL ödedik.
Evrim1906 Annekuzusu_0 15inde gideceğim canım resim veriyor mu bilmiyorum oğlum da zübeyde hanıma gitmiştim hiç memnun kalmamıştım ama sami ulusun doktorları daha ilgili