Havva-42 Kbra240 eşimde öyle diyor onlar kendi burunlarına baksın filan 🤭🤭 diyenlerin burnu Bizimkelrden daha kötü
Toprak_hira59 Kbra240 bende 36 haftaligim yuzum burnum heryerim sisti biraz da aldigim kilolardn oturu sanirim 🤣
SelinYakgul Kbra240 ah keşke benimde öyle olsaydııııııı 🙈🙈 Ayyy Allah can sağlığı versin iner burnumuzun şişi 🥰🥰 herşey işin şakası zaten ♥️🧿
Kbra240 SelinYakgul tabiki Allah sağlık versin bebisler saglikli olsunlar burun kilo boy bunlar önemsiz 🌸
Deletedmom54555 Fındık gibi küçücük burnum vardı 😂şişti ve şiştiğini rimel sürerken burnumu da boyamaya başladım yanlışlıkla ordan farkettim 😂😂
H_myra1 Kbra240 benimde ödemim yok ama son ay gören artık biraz şişmişsin diyor yüzüm burnum göz altım falan bi şiş 38+4 haftalıgım bende
Tazeanne0134 Kbra240 kiz benimde öyleydi valla ödemim hiç olmadı ama çok fena elim ayağım yüzüm şişti ama doğumdan hemen sonra geri indi
Meleekk Kbra240 😂😂haha demi ya. Eşler de böyle düşünse ne güzel olur 🤭😂😂 bnmki ayıcığım. Tontişim. Pandam dio son 1 aydır 😂😂
Zeynepp97 Meleekk Benimki de oy şişmanım şişmanım diyip diyip yanaklarımı sıkıyor sürekli ısırasım geliyor diyor sjsjsjjs😂😂