esmer3 Sevimlianne_adayi belli olmaz canım ben adetime 5 gün varken kan testiyle öğrendim 5 haftalık olana kadar idrar testinde çıkmadı hiç
bursayildiz Sevimlianne_adayi hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım kısa zamanda güzel haberler alırsınız. 🌸
Bfduam Sevimlianne_adayi canın sağ olsun bi dahaki aya yeniden umutlar inş. Önümüzdeki ay Dr nasıl bi uygulama yapacak muayeneye çağırır seni muhtemelen.
Sevimlianne_adayi Bfduam adeti bekleyeceğim artık görüşmede eğer adet olursan olduktan sonra 2 inci gün dedi ama ben artık bir daha aşılama yaptırmam sonuçta tutmadı yani o yüzden pek ümidim yok
Bfduam Sevimlianne_adayi aşılamada ilkinde tutma ihtimali düşük zaten. Komşumun ikincisinde tutmuştu, Artı eksi dengesini düşünüp karar verirsin, Eşinde morfolojide sıkıntı vardı sanırım, sende var mıydı sıkıntı?
Sevimlianne_adayi Bfduam hayır eşimin de benim de bir sorunumuz yok canım bir dış gebelik geçirdim bir daha da olmadı
Bfduam Sevimlianne_adayi çok arkadaşla yazıştığımızdan hatlar karışabiliyor:) Sebebsi infertilite o zaman? Geçmiş olsun, tüpe operasyon oldu mu dış gebelikde?
Brc_Brc Keçi boynuzu pekmezi yada özü eşinde sende hergün 1 yemek kasıgı için isterseniz benim ilk hamileliğimde içtiğim ay hamile kalmıştım denemekten zarar gelmez ben ona yormustum👍
Sevimlianne_adayi Bfduam hayır olmadı canım benim iğne vurdular bir hafta hastanede yattım öyle düşük yaptım kürtaj vs olmadı
Sevimlianne_adayi Bfduam kontörle gittim adetin 2 içi günü muayene etti kist yok dedi tekrar aşılama olacak bu da tutmazsa diğer aşılama iğne ile olucak dedi