Hilal56 Puki benim oğlum da 22 de öğrendik detaylı da onda bile doktor cok uğraştı :) ama karın yapısından az cok anlaşılıyor cinsiyet q
Puki Hilal56 son iki ultrasonda fotoğraf yok maalesef vermiyolarmış Bi 14 haftalığa dair fotoğraf var 🙄😊
Bebetonunannesii 17+4 olduk bende öğrenemedim daha deli olucam 😅 ne zaman gitsem benimde uyuyor walla ya 😅 bi de hep aynı pozisyonda 😅😅😅
Puki Hilal56 belli ederse Bi göbek eder heralde beni de ama o da yapıya göre değiştiği için ona da çok güvenemiyorjm😄😄
Puki Bilmer evde yiyince eşime karnımı dinletiyorum kıpır kıpır demek ki doktora gidince uslu oluyo anlayadik bizde😄😄
Vahide13 Puki aaa benmki gösterdi çok çok 13 haftalıkken kızım olucak oğlum a kız kardeş. Bende 16 haftalığım . Birde aç giidin bakalm ozaman görürsnz insalah
Puki Vahide13 hep öğlen sonu gittiğim için aç olmuyorum genellikle karnım tok oluyo açlığa da çok dayanamıyorum ama denerim inşallah
Aselinkooo Puki 😄epey nazlı çıktı desene. Bende nezaman gitsem uyuyor olurdu. Sağlıklı olsun da keyfini sürsün uyumanın dönüp dolanmanın, 🤣🤣