Puki Bu çocuk bize kendini göstermeyecek heralde ya 2dir kontrole gidiyorum çocuk kendini göstermiyo ya bacaklarını toplayıp oturmuş oluyo ya da sırtı dönük yaşayan var mı
Bilmer Puki kuzenimde kendini göstermiyormuş,teyzeme doktoru kontrole gelecegin gün çikolata ye demiş, cinsiyeti görmüşler o şekilde
Hilal56 Puki benim oğlum da 22 de öğrendik detaylı da onda bile doktor cok uğraştı :) ama karın yapısından az cok anlaşılıyor cinsiyet q
Melikeakarsu Puki 😂😂benimkide sürekli yatıyor her kontrole gittiğimde doktor diyor senin ki yine yatıyor 😂😂benim gibi uykucu galiba ♥️
Irmask Çok mu önemli cinsiyeti boşverin, sağlıkla gelsin inşallah. Sürpriz yapmak istiyor herhalde sizin ufaklık :)
Puki Irmask ya önemli değil sağlıklı olsun önemli olan o da yine de insan merak ediyor ilk gebeliğim ilk heyecan sonuçta
Puki Melikeakarsu ahahah vallaha ya anlayamadım inşallah doğmadan öğrenirim cinsiyetini yoksa kıyafet siz kalacak bebeğim 🙈🐇🥰😄😄
Melikeakarsu Puki 😂😂bunlari güzellik uykusundan naisl kaldircaz bilmem😂😂benimde doktor kontrolum hep saat 8.30 da oluyor esimde diyor bebekte haklı naisl kalksın bu saatte 😂😂ne manaysa 😅😅
Vahide13 Puki aaa benmki gösterdi çok çok 13 haftalıkken kızım olucak oğlum a kız kardeş. Bende 16 haftalığım . Birde aç giidin bakalm ozaman görürsnz insalah
Puki Melikeakarsu 😄😄😄 olada bilir canım belki uyuyodur😄😄 erken kalkmak işine gelmiyodur içerisi rahat. Nasıl olsa 😄
Aselinkooo Saklıyorsa kızdır diyorlar 😄 ilk kızım 7 ay gizlendi. Tahmin kız gibi demişti ama netleşmesi 7 ayı bulmuştu 😍 2.mde daha göremedik doktor ve ultrason kalitesi de önemli başka Bi doktora sorun imkanınız varsa 😍
Puki Aselinkooo 14 haftalıkken gittim ilk o zaman kıza benziyor dedi sonra işte geçen hafta gittim 17+1′dim üçlü test için gitmiştim o zaman da bacaklarını toplamış kapatmış içeri de oturuyo şimdi Bi de detaylı için gün almaya gelmiştim doktor kontrol edelim ona göre yönlendireyim dedi ona sordum şimdi de sırtını dönmüş içeri de göstermiyo 😄😄
Melikeakarsu Puki yanı esim diyor napacak kalkipta is yok güç yok ekmek elden su gölden yatsin diyor dedim yatsinda böyle cinsiyeti ogrenemeyecez 😂
Aselinkooo Puki 😄epey nazlı çıktı desene. Bende nezaman gitsem uyuyor olurdu. Sağlıklı olsun da keyfini sürsün uyumanın dönüp dolanmanın, 🤣🤣
Puki Melikeakarsu ahahah aynı şeyi bende diyorum nasıl öğrenecez ınsallah doğuma kadar öğreniriz diye😄😄 tek o iyi olsun napalım diyo
Puki Melikeakarsu ben o dönemi atlattım darısı sana olsun inşallah 🥰🐇🐇 minik tosbisleri bian önce Kucağımıza alırız inşallah 🐇🐇