Nazendehanim Mervefk18 7+3 TE 25 mm kesede bebek olmamasından dolayı kürtaj oldum . Benim kanama alanım da başlamıştı . Vajinal muaynede de görünmemisti yani Bebek varsa o haftalarda vajinalde mutlaka görünüyor , vajinal baktırdiniz mi bir de keseniz kaç mm
Mervefk18 Nazendehanim kesem 24.4mm 6 hafta 6 günümdeyim şuan çok geçmiş olsun bu arada hayırlısı olsun inşallah 🙏
Meri3220 Mervefk18 illa 6 haftalıkken kalp atımı duyulacak bebek görünecek diye bi kesinlik yok canım benim herkesin farklı farklı ben 7+2de görmüştüm kalbide bebeği de. 10. Haftada bile gören arkadaşlar var moral bozma stres de yapma. Hakkında hayırlısı neyse o olsun
Mervefk18 Ceycey54 çok teşekkür ederim kanamam da yok ağrım da yok bekliyorum şimdilik ne yapacağımı hiç bilemiyorum bana zarar verir mi beklesem
Ceycey54 Mervefk18 zarar vermez benim 6. Haftadan sonra ilerleme olmamıştı dr um 2-3 hafta bekletti. daha sonra devlette detaylı ultrason çekilmiştim orada bebeğin oluşmadığını öğrendik ve kanamam da vardı kürtaj oldum
Mervefk18 HilalEA sana da çok geçmiş olsun kesemin büyüklüğü haftasına göre daha büyük demişti kanama ve ağrım da yok ama doktorum öyle söyleyince psikolojik olarak çöktüm resmen 😟
Ceycey54 Mervefk18 keseniz büyükse lekenmeniz yoksa endişelenmeyin. İnşallah hepimiz sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder. Tekrar kontrol ne zaman
Mervefk18 Ceycey54 evet tam da dediğiniz gibi bir dahaki kontrolum salı gününe ama ben bi hafta daha beklesem mi ki diye düşünüyorum 💭
Nevalors Benimde geç döllenme aynı şeyleri bende yaşadım şimdi 22 haftalık hamileyim. Adet tarihimi doktor 10 gün ileri çekti
Zemzems Aysehsdmr kimyasal gebelik olabilir mi sizin. Çünkü aynı şeyi bende yaşadım betam düştü sonradan adet gibi kanamam oldu
Kardalen Hayırlısını dile canım nerdeyse benimde 6 haftalıkken görünen gebelik yok demişti doktor ama bekledim 9.5 haftaya kadar özel doktora gittim bebegimi gördüm içimi hep ferah tuttum sadece sabret bekle ❤️