2cocukannesiiii Bkt1262 benimde kanamam oldu 29. Haftada ozaman da 200 aldılar tabi mecbur başka doktora gitmiştim sonra 10 gün içinde gelirssj ücret yok ya gideyim dedim gitmeden aradım eğer kendi doktoruma girmek istersem 270 ödeyeceğimi söylediler gidemedim.
Bkt1262 2cocukannesiiii benim 22+5 canım daha mink 8 inde 23 olucam hani belki doktor şeker yükleme yapar diye bi öğrenmek istedim. Benim kanamam oldugunda allahtan kendi doktorum nöbetçiydi
2cocukannesiiii Bkt1262 çok güzel denk gelmiş ☺️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍 benim 2. Gebeliğim ben ikisinde de yaptırmadım şeker yüklemesi İnsaAllah bilen biri çıkar
Bkt1262 2cocukannesiiii amin inşallah canım🙏 ben kilolu hamile kaldım 88 le detaylıya girdiğimde ordaki doktor dedi şeker yükleme testini muhakkak yap diye. Yoksa bende düşünmüyorum ama yapmakta gerekliymş
2cocukannesiiii Bkt1262 bende 78 ile hamile kaldım şuanda 96yim 🙄 ben açlık ve tokluk kan şekerine baktırdım ikisi de normaldi elhamdülillah
2cocukannesiiii Bkt1262 İlk doğumunda da yaptırmadım doktorumda o şekilde istdi bende ortak kararımız yani
giresun Bkt1262 ben medarda yaptırdım hemogram+şeker için 125 TL sanırım bir ödeme yaptım. Evet medar kadın doğum ücreti pahalı ama yüzyılın tahlil ücretleri daha pahalı nedendir anlamadım ..ayrıca bidaha medarda kadın doğumcu muayene olmana gerek yok bana direk sekreter kayıt açtı o şekilde bakıldı
2cocukannesiiii Gebze yüzyıl Hastanesi’nde nst ücreti ne kadar bilen varmi, bide 2 muayene arası 14 gün geçmiş oluyor ücret alıyorlar mı
Nidaa_41 2cocukannesiiii bizim anlaşmamız var 40 ödüyoruz ama sanırım 50 dir normal fiyatı tam emin değilim 10 gün içinde muayene olunursa ücret ödenmiyor
Bkt1262 1Nermin aşırı memnunum o kadar güzel ilgileniyorki anlatamam muayene den sonra sohbet ediyoruz aklıma takılan olunca saat kaç olursa olsun msj atıyorum genellikle hemen cevap veriyor