omerim32 Ceycey54 evet kullandım demır eksıklıgı demek kansızlık demek doktorunuz sonucunuzu gorunce verır zaten
Civcivimm35 Ceycey54 kutu kutu ilaç içtim 8.3 ten 8.7 ye yükseldi yine yetersiz dedi doktor. Bi kaç gün önce damardan demir aldım haftaya yine alabilirim doğurmazsam tabi
omerim32 Ceycey54 ılk aylarda onerıp onermedıgını bılmıyorum sız kullandınız mı deyınce bende evet kullandım dedım. Yanlıs degılsem 6. Ayda kullanmaya basladım ben
Sibel_l3 Roka ve ıspanak yiyebilirsiniz, özellikle roka, benim çok düşüktü gebelikten önce ve ilaç sayesinde yükseldi
Hst_sena Bende çok yüksek oranda kansızlık var, ilk üç ay mide bulantısını artırıyor diye kan/ demir ilacı kullanmadım. Doktor önermedi, zaten çok halsiz kalıyordum yemek yiyemiyordum. Sonrasında kullanmaya başladım 37. haftadayım hala kullanıyorum.
Civcivimm35 Ceycey54 7-8 haftalıkken vermişti sanırım benim midem zaten bulanıyordu ne içsem yesem çıkarıyodum ilaç daha da kötü etti. Side fer diye bi ilaç verdi pahalı ama cidden mideye etki etmiyor. O kadar içtim kan değerim azcık çıkmış ona şaşırdım. Şuan 37 haftalığım sıkıldım artık içmekten
Azra_Mom Ceycey54 evet kullanıyorum şuan ferplex diye bir Demir ilacı şurup şeklinde tek kullanımlık olanlardan
Ceycey54 Civcivimm35 benim normalde de hep düşüktür. Pek et yiyemiyorum. Şükür şuan halsizliğim çok yok. İlk haftalar baya halsizdim