miyopmom Seydacandan cinsiyetimiz belli degil ama 99% kiz diye bilirim bi kizim var Azra rabbim hayirla dogurmayi nasip eder ve eger kizsa Afra istiyorum
AlDiBa Seydacandan bende kızıma Meyra koymak istedim ama babası beğenmedi. Biz Bahar koyucaz İnşallah
Merveikratanem Seydacandan çok güzel 💖 kızımın ismi ikra tanem ikizlere hamileyim oğullarımin adida durmuş alp ile Ercan asaf
_ipekkkkk Seydacandan Kuzenimin kızının adı 🌸Meyra🌸 Diğer kuzenimin kızının adı 🌸 Asayra Masal 🌸 Diğer kuzenimin kızının adı 🌸Belinay 🌸 Bizim 👣 Muhammed Selim 👣 olucak Allah’ın izniyle 🤲💙
suscarparimm Seydacandan Bence güzel isim meyra hoşda geliyor kulağa . Ben Arden Duru koydum kızımın adını
Busra2013 Seydacandan meyra bence güzel modern kulaga hos gelıo bızde rona yaptık ısmını daha dogmadı ama beklıoz prensesı 🥰🌸
Afk_kams Seydacandan merhabalar bence farklı güzel isim zaten begenmeyenlere de aldırış etmeyin sizin bebeginiz içine sindiyse kimseye kulak asmayın bizim kızımızın adı Aysima olacak inşAllah 🥰
2erkekannesiii Meyra çok güzel isim bende oğlumun adını Görkem koyacam yanına da belki Aras babası istiyor