Merveishak N01AKCAN bendede aynı sorun var ya😄 yedikten 1 2 saat sonra yine acıkıyorum bazen dayanıyorum da, normal galiba hormonlardandir, bebek de büyüyor 🙄
PrensesFiona N01AKCAN beeen 🙋🏻♀️kahavltıyı geç yaptık şimdi eşimi bekliyorum öğle yemeği için yarım saate gelecek öğlen muz yedim süt içtim yine acıktım. Şimdi bir bardak daha süt içtim yarım saat sonra yicez ama dayanamıyorum açlığa.
Ozgebalc N01AKCAN ben benn asla ağzım boş durmuyo🤦♀️ 7. Aydayım bu aya kadar kilom sabitti şimdi artışa geçti doğal olarak
N01AKCAN PrensesFiona ben kahvaltıyı 10 gibi yaptım yine acıktım yemek istemiyorum kilo almaktan korkuyorum 😏
Busra2013 PrensesFiona oglen ne yıcn😂😂saat 11 de kahvaltı yaprım 3 yufka yedım😂saat suan 2 yıne acım ne pısırsem dıom sız ne ycksınız banada soleyın😂
Merveishak N01AKCAN vallaha benimde korkum o. O yüzden meyve veya sebze (havuç, yogurta bandirip salatalık) vs yemeye bakıyorum ekmek gibi şeyler yerine😄
PrensesFiona N01AKCAN valla ben yiyiyorum. Günde 3 ana öğün 3 4 ara öğün. Yoksa açlıktan gözüm kararıyor. Kilo alırsam da alıyım veririz Allah ın izniyle. 10 kilomu aldım şimdiden 😅
Ozlem2904 N01AKCAN 30.haftada ac kurt gbydim 30 31 arasi cok yedim oyle boyle degil gercekten.. sanirim ayranla onune gectim sulu b ayran tok tutuyo ama ayni zamanda mide yanmalarimda var 35e girmek uzereyim
Ozlem2904 N01AKCAN bebeklerimiz hizli sekilde buyuyolar ya ondan bence :) internetten b kac kaynak okudum 3.trimesterda 450kal daha fazla ihtiyacimiz oluyomus bebek hizli buyudugu icin o yuzden bu acikmalarimiz :)
SemaaR Bennnn 😀 yemekten çok meyve tüketmeye çalışıyorum. Çevremdekiler ağzın bi boş kalsın diyor. Ama yediğim gibi de afedersiniz lavabodayım. Bağırsaklarımın maşallahı var. 😂 Rapor almadan önce iş yerindekiler sayemde kilo almıştı 😂😂😂
Guney16_Enes21 N01AKCAN Evet insan sürekli bişeyler yemek istiyor. Ben doğum yaptım geçen cuma ve hala aynıyım sürekli açım sanırım emzirdiğim için yada midem alıştı sürekli yemeye ve doymuyorum
Mom38247 N01AKCAN Allahim buraya bi en sevdiklerini bile cani istemeyen istahsiz bir ben koyam🤦♀🤦♀🤦♀