Smyye1B Melisaelf Hiç ihtimal bile vermezken hamile olduğumu regl günümde öğrendim 😇 inşallah size de nasip olur. 😇
heleninannesi06 Melisaelf bişey olmuyor sadece bazı şeyler okuyordum reglden iki gün önce regl günü reglden bir gün sonra öğrenenler vardı o süreç biraz zor geçiyor o kadar hani regl olmuyorsun ama negatif görüyorsun filan 🙏😊
Melisaelf heleninannesi06 o en yıpratan şey zaten bence beklemek negatif Görmek üstüne hamile olmak hahahhaha stres ya mesela belirtilerim çok benim eğer cidden bu ay yoksa çok şaşıracağım çünkü herşeyi yaşıyorum doruğunda eğer gebelik yoksa hemen kadın doğuma koşacağım 😒🤦🏻♀️
MslAknn Melisaelf 10 gun once reglımden aynı olcak gıbıydım erkenmı oluyorm dedım hatta ama tutunuyormus ogludum🥳
sacmalamakizim Melisaelf Hafif kasik ağrım ve pembe lekem vardı içime doğmuştu zaten çünkü çok farklı bir durumdu adet olmadım kan testim de 1546′ydı. 😊
Aydogdu2 Kızlar dün kan verdim 207 çıktı adet günüm bugün ama inanılmaz bir bel ağrım var ayni adet olacakmis gibi ara ara oluyor sizde de varmiydi adetleri hep çok ağrılı geçiyordu ondan olabilir mi acaba
Melisaelf Aydogdu2 evet benim gibisin aynı ama hamilesin o zaman sen regl olamazsın ki en fazla yerleşme kanaması gelir
Pinarr35 Melisaelf evet reggly olacak gbiydim 3 ay boyuncada hep oyle oldu en onemli belirtim gogusl rm cok sismezdi cok sismisti bide vucudum alev gbi yanıyordu hic boyle olmamistim ve tabiki asiri bel ve kasik agrilarm oldu
Aydogdu2 Melisaelf inşallah hersey yolundadır belirtiler olunca kan verdim hemen keşke bir hafta geçip kan verseydim şimdi zamanda geçmiyor kaç haftaliksiniz
Melisaelf Aydogdu2 benim daha belli değil 🙆🏻♀️ Bu sorun ne kadar heyecanlandırdı bir bilsen hahahahhaah 2 güne belli olur benim 🙊 ağrı eşiğimiz aynı demek istedim