Merhaba🤗 pazartesi günü sezeryan olacağım öncesinde ya da sonrasında yapmam/yapmamam gerekenler nelerdir tecrübeli annelerden öneri alabilir miyim??☺️
Pazartesi günü sezeryan 🤰
Ozlemm1303 ilk doğumunu canim
Ozlemm1303 mecburidir sezeryan oldu
Yunusemreninannesi evet ilk doğumum ☺️
Ozlemm1303 canımsın insallah sağlıcakla evladına kavuş çantanı zaten hazirlamissindir canim bugün öncesi gece 12 den sonra yazen yemeyi kesmenin gerekiyor yanına kahve ve katil tarzı bisey götür sürekli kahve iciriyolar narkoz hemen vücuttan atmak için başkada öyle özel bisey yok nasıl uyusturulcaksin butunmu spinalmi bana sorarsan spinal dene derim bebeğini ilk doğduğumda agladini herseyini görürsün çok mükemmel bir duygu:)
Yunusemreninannesi spinal olacağım kısmetse 🤗 çok teşekkür ederim 🙏
Ozlemm1303 Rabbım hayirlica versin kucağınıza inslalah canim
Yunusemreninannesi bana da dua eder misin canım yarın ikinci sezeryanı olacağım
Eymen_Enis_Ser ederim tabiki Rabbım hepimizi sağlıcakla evlatlarımıza kavuştursun benimde 2ci sezeryan olcak Allah nasip ederse hemde çok kısa aralari olcak sizin arası ne kadar acaba
Yunusemreninannesi amiin🙏🙏
Ozlemm1303 Hayırlı uğurlu olsunn şimdiden sağlıkla kucağına al evladını inşAllah 🥰 bende 21 gün önce spinal sezeryan oldum. Depend al mutlaka ve tavsiyem elbise pijama giy pedi değiştiriken daha rahat olur senin için. Şuan aklıma gelen bu 🥰
Yunusemreninannesi saol canım benim Amin İnşAllah Rabbim razı olsun 🤲🥰1.5 sene canım
honeysmom çok teşekkür ederim 🙏❣️
Eymen_Enis_Ser anladım canım benimde 1 sene 2 ay olcak doğum zamanı Allah nasip ederse
Yunusemreninannesi anladım kuzum 🥰
Eymen_Enis_Ser hanile kaldıktan sonra mezarını bebegini
Yunusemreninannesi anlamdm canım
Ozlemm1303 benimde pazartesi 🥰
Eymen_Enis_Ser klavye hatası olmuş kusura bakma hamile kalınca diyer bebeğini emzirdinmi yazdım o neler cikarmis
Yunusemreninannesi yok estağfurullah canım yok o mama yiyor çok şükür doğum yaptım darısı başına