hayall- Berrasirin yaa hic sormayın gecem gündüzüm kalmadi düşünmektenn acaba hamilemiyim kese gözükürmu simidie leke görünce icim icimi yedii rabbim bu mübarek cuma gününde dualarımızi kabul etsin
Berrasirin hayall- Biraz daha sabir canim kese varsada karindan gorunmez altan muaneyle gorulur bekleyin derim 😊
Srpllllll hayall- 21 haftalık ti cnm düşük riskim bitmişti zaten zor bir hamilelikti başka stresler vardı olmadı nasip tatlim
Ley-24 hayall- kirmizida gördüm kahverengide gördüm. Ama bende ekstra bir durum olarak gebeligim ikiz basladi tek devam ediyoruz
hayall- dilaraulusoy banada 2 hafta sonra gel dedi yani haftaya cuma günü gidicem eger devam ederse daha erken gel dedi
Srpllllll Berrasirin kızlar benim kese bu sefer onikinci gün çıkmıştı bende çok şaşırdım teste gittiğim.gun
deno1 hayall- okadar cok kanama dusuk riski sayısız igne serum 32 hafta siddetli sanci doğum oldu bebeğim kuvezde birsey olmaz merak etme ama tup bebek erken doğum oluyor kanama cok oluyor bunuda tecrübe edinmiş oldum
Dadas hayall- biraz sabır canım. Fitilin düşük önleyici iğnen varsa korkma.🤲 O tarz lekeler olabilirmiş. Sakin kal pozitif düşün :) kınalarda çok oynama hafif hafif oyna bir dahaki sefere ☺️❤️
hayall- Dadas gidermiyim acaba bir daha bu bana ders oldu cok tatlısın canim cok teşekkür ederim progestan kullanıyorum bakalim hayırlısı insallah
deno1 Srpllllll evet bünye kendi ürettiği bir gebelik değil ve hormonlarda tam oturmuyor o yüzden sorun oluyor sıkı takip gerektirir tabi şanslı olanlarda var sağlıkla alan sorunsuz ama ben şuan yenidoganda bebeğim ve yarısı tup bebek çocuklar
hayall- dilaraulusoy cok teşekkür ederim birtanem ne güzel siizn gibi insanlara burda derdimi anlatip ferahlıyorum iyiki varsiniz hepiniz❤️