Srpllllll hayall- sen hiç kalkma bol su iç kafanı böyle seylere takma pozitif olalimki herşey yoluna girsin stres iyi değil
hayall- Srpllllll yaaa cok üzüldüm ama sizde icinizi ferah tutun insallah soze tutunan bebisinize bisi olmaz guzel haberler alirsin insallah cnm
hayall- Srpllllll bir bebeğiniz var sanirim allh bağışlasın insllah kardeside sağlıkli bir sekilde alirsiniz kucağıniza
hayall- Berrasirin yaa ne kadar guzel kalpli insanlar var bi nebze rahatladim canimm benim insallah benimde oyle olur
Berrasirin hayall- o kadar zor bir surecki sizi cok iyi anliyorum bir nebze de olsa boyle yorumlar okuyunca bende cok rahatliyordum 😊Sizde oyle yapin iyi olun ki bebis sizden guc alsin
hayall- dilaraulusoy eger Srpllllll yaa cok teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliği insallah canimm😀😀
Mamasita hayall- canım doktora git iğne veriyorlar kanama durduran pruloton yada Protestan iğne verir riske atma hemen doktora git
Berrasirin hayall- simdi gitmeyin tup bebek merkeziniz ne zaman gel dediyse o zaman giderseniz daha net sonucla gelirsiniz biliyorum sabirsizlaniyorsunuz ama biraz daha sabir
hayall- Berrasirin yaa hic sormayın gecem gündüzüm kalmadi düşünmektenn acaba hamilemiyim kese gözükürmu simidie leke görünce icim icimi yedii rabbim bu mübarek cuma gününde dualarımızi kabul etsin
Srpllllll hayall- 21 haftalık ti cnm düşük riskim bitmişti zaten zor bir hamilelikti başka stresler vardı olmadı nasip tatlim