Ayum21 Byztrkravc 19+2 bende 16. Haftadan beri kımıl kımıl küçük küçük pıt pitlar kus uçar gibi his hisseduyorum karnimda ama bebek mi ne bilemiyorum 😂😂😂😂💃
gldn065807 Byztrkravc ilk gebelikse biraz erken gibi benim ikinci olmasına rağmen 17 sonra hissettim biraz sabret canım hissedersin
Byztrkravc kahvesever__ ayakta çok mu duruyorsun canım ben ayakta çalışıyorum evdeykende hissetmiyorum çok merak ediyorum 😥
kahvesever__ Byztrkravc ayakta çok durmuyorum sadece evimin işlerini yapıyorum geri kalan hep dinleniyorum ama daha hissedemedim doktorum demişti hissedersin diye ama daha maalesef hissedemedim sen de korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz 🙅🏼♀️
Mimik Byztrkravc canim ben 19.haftamin sonlarinda hissettim…20 hissedebilecegin en erekn zamanlar… Abimin kardesimin esleri de hatta onlar 26.haftalarinda hissetmisti…
Byztrkravc Seymaben Allah bağışlasın 🌺🌺🌺🥰erkekler çok hareket etmez diyolar da ondan sordum benim erkek 😍
dilarakocc Byztrkravc ay yok artık benimki erkek ama yerinde durmuyor ki bazen öyle bir tekme atışı var ki canım yanıyor 😂🥰
kahvesever__ Byztrkravc doktor 👩⚕️ hissedersin derse bile hissedemeye bilirsin o zaman da endişelenme canım ben de öyle olduğu doktorum bana hissedeceğimi söylemişti ama hala hissedemedim
kahvesever__ Byztrkravc evet o yüzden ben artık doktora hiç güvenmiyorum yani söylemişti umutlandım hala hissedemedim 18+0 olduğu halde
kahvesever__ Byztrkravc zaten ben bir kaç kişiye sordum da Şu an bebek 👶 kıpırdasa bille sen hissedemesin diyorlar çünkü daha küçük onun elliyecende ne var fallan diyorlar bilmiyorum kafam karışık benim de