Merve_0109 Doğum suyu sızıntı şekilde gelirmi dün geceden beli sızıntı şekilde bir sıvı geliyor ama sumu değilmi anlamdım gitti berak bir sıvı ve esortmanımı ıslatıyor acaba suyumu geliyor 🙄🙄🙄🙄39+2 haftalığım
hazaltolga1 Merve_0109 benim bardaktan boşalırcasına birden geldi sabah şu an hastanede suni sancı alıyorum sızıntı şeklinde de olabilir doktoruna bilgi vermelisin
muallimehanimmom5 Merve_0109 canım benim ki bardaktan boşalırcasına geldi hastaneye gittiğimde suyum artık hiç kalmamıştı 36. Haftada doğum yapmak zorunda kaldım o suyu tutamazsın ama bazı kişilerde sızıntı şeklinde oluyor mus siz mutlaka doktora gidin
DILOS06 Merve_0109 benimde dünden beri ic camasırım cok aşırı ıslanıyor esofmanımı nemlendirecek sekikde bende anlamadm su mu degil mi :/ benim de 2 cm acılmam var
Zehra9616 Merve_0109 evet suyun siziyo ozaman cnm doktora git acilmana baktir sknti yoksa eve gonderir zaten sancin gelene kadar belirli saat bekletir
Merve_0109 Zehra9616 Bana ikigun önce yatış verdiler zaten Nst de sancı görünce doktorum göndermedi gözlem altına alındım 5 saat boyunca sancılarım 100 lere çıkıp iniyordu akşama doğru azalınca kendim çıkışımı istedim ve 3.5 cm açılmam vardı suni vermedi verseydi belki dogururdum
Zehra9616 Merve_0109 suyun siziyosa sknti olur belirli bi saat sonra bebegin icin otuzden baktir sknti yoksa zaten gonderir yine farkinda olmadan acilman da fazlalasabilir
Busrazkn37 Büyük ihtimal suyun canım. Benimde sızıntı şeklinde gelmişti pjamamı ıslatıyodu ped taktım sonrasında. Doktoru aradım 4 5 saat evde bekletti sonra sancı gelmeyince hastaneye çağırdı yatış oldu. O 4 5 saatte kaç tane ped değiştirdim ama
Zehra9616 Merve_0109 gitmen iyi olur cnm cunku dedigim gibi bebek karninda belirli bi saat araligi susuz kalabilir sonrasi skntili olur hemde acilmanada baktirman lazim
Merve_0109 hazaltolga1 Verdim dedi sızıntı şeklinde gelede ola bilir kese tam yırtılmamış ola bilir dedi eğer hala gelmeye devam ediyorsa hastenye gel dedi