Askiletotomsu Birgul genel yaşanan bir sorun demissiniz , yani genelin / çoğunun yaşadığı bir sorun bunu. Azınlık değil yani…
Birgul Askiletotomsu genel, herkesin yaşadığı sorunlar olduğu için azınlığın yaşadığı bu tür sorunlara genel sorunlar çözüldüğünde dönüş yapılacak💜
marbling10 Birgul bence bunu yaşayanlar hiç de azınlık değil. Bir anket açıp sorabilirsiniz mesela ne kadar yoğun yaşandığını görmek adına
Azizinannesi2 H_myra1 Onu anlam veremiyorum yorum yaptığımı takip ediyorum yoksa görmüyorum yorumuma cevap vereni
emelsena Deletedmom15262 bende bişey okuyacakken yada bişey yazacakken sürekli reklam çıkmasından rahatsızım. Reklam dediğin kaç dk sürer ya. Onu beklemektense kapatıyorum sonra o sayfayı bir daha bulamıyorum sonra hevesim kaçıyor. 🤔
Deletedmom15262 emelsena aynen canım klavye gidiyor reklam desen aynı mega star tarkanın bile bu kadar reklamı olmadı🙈😬🤷🏼♀️
3mlek2bebkannesi Ya bende begene basıyorum yer imine eklendi diyo nedir bu yer imi hayır parmaklarımda kalın degilki yandakine degiyo diyim