Azizinannesi2 Deletedmom_7156 Bende bilmiyorum ki 😂😂 bizde gülme krinize giriyoruz 😂😂geçen gün peteğin önünde yatıyordu kimildaya kimildaya öteye kafası değmiş eşimde yanında duruyor güya kız ayy diye bağrınca bakmış ki kızın kafası petege degiyor 😂😂
Merve_0109 Azizinannesi2 evet ya bendede oluyor çok sıkıcı birşey bir araba şey yazıyorum bir anda gidiyor forumda gidiyor sonra araki bulasın
Azizinannesi2 Merve_0109 Çok sinir bozucu bir durum valla bulduğun zaman yazdigimi unutmuş oluyorum geri vazgeçiyorum
Ipekgulll Azizinannesi2 aynı sorun bende de var iki gündür deliriyorum en son yorum da gidiyo vazgeçip yazmıyorum
Rumeysa3652 Azizinannesi2 bendede aynısı oluyor sinir krizi geçiriyorum resmen yardımcı olmak için bi yazı yazalım diyoruz ama klavyeler yüzünden cinnet geçiriyorum resmen bide bazen forumdan atıyo ki tekrar ara bul aynı postu cevap ver
Acemi_anne61 Azınlığın yaşadığı sorunlar mı 😂 Forumda herkes bundan şikayetçi madem öyle alttaki reklamları kaldırın da oraya tıklayıp bütün yazdıklarımız gitmesin mesela😏