Ezgis54 MihrimahVeAnnesiii umarım pazartesi görebilir kese göründü mu kalp atacak mı bu zamanlarda insan sabırsız biran önce hersey sorunsuz olsun bu aşamaları geçelim istiyor
MihrimahVeAnnesiii Ezgis54 Son adet tarihinize Göre kaç haftalık gebesiniz? Kese 5 haftalık iken görünsede kalp atışı 6-10 haftaları bulabiliyor kişiden kişiye değişir . Ben 6+3 iken duydum ama bir başkası 9 haftada duyabilir . Hemen panik , stres yapmamak lazım .
Zeynepp97 Nihan_35 Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 💙 Güzel haberlerini alırsın Allah’ın izniyle 😻
Papatya95 Nihan_35 ben adetim 1 gün geçtiğinde test yapmıştım hemen çıkmıştı idrar da. 1 gün sonra da kan verdim 3279 du değerim net hatırlıyorum 😊 sağlıkla size de nasip olsun inşallah
Nihan_35 Papatya95 benim idrarda dün negatifti ondan önceki günde negatifti ama gelmeyince ondan kan veriyim dedim bazıları idrar da çıkmayıp kan da çıkıyormuş cunki ondan çok umitlide değilim ama artık hayrlisi 🙏😌
MihrimahVeAnnesiii Ezgis54 Büyük ihtimalle kese gözükecektir. Ama kalp atışı için 1-2 hafta daha beklemeniz gerekebilir. Doktorunuzda bilgisini verir zaten . Hayırlı olsun şimdiden 🌼❤️
Kubos01 Ezgis54 5.haftada çok minik kese görüldü 6.haftada bebek 8.haftada çok derinden kalp atışı duyduk
Kubos01 Ezgis54 ahhh o stresler önce hcg yükselecekmi sonra kese varmı kesede bebek varmı acaba kalp atışı olacakmı sizi çok iyi anlıyorum ama kalbinizi ferah tutun 🥰
Ezgis54 MihrimahVeAnnesiii ah çok heyecanlandım inşallah inşallah Rabbım hepimize sağlık hayırlı evlatlar nasip etsin
Alparslaninannesii Nihan_35 Hic yazmadım ama sabahtan beri bu posttayim bende merak ettim inşallah inşallah pozitif çıkar cnm benim darısı bana