Alparslaninannesii Nihan_35 Hic yazmadım ama sabahtan beri bu posttayim bende merak ettim inşallah inşallah pozitif çıkar cnm benim darısı bana
Ezgis54 MihrimahVeAnnesiii ah çok heyecanlandım inşallah inşallah Rabbım hepimize sağlık hayırlı evlatlar nasip etsin
Kubos01 Ezgis54 yüksek ihtimal görülecektir çünkü hcg hızlı artmaya başlıyor muhakkak görülür hiç üzülmeyin
Kahveli Nihan_35 Ay nefesler tutuldu seni bekliyoruz 😁 Ezan okunuyor senin için dua ettim insallinşallah vardır 🤗
Gulcandnrts Arkadaşlar acil bilgi verin lütfen ! Adet gecikmemden iki sonra doktora gitmiştim kese görülmedi HCG 400 çıktı pazartesi tekrar gideceğim aradan 8 gün geçecek pazartesiye kadar sizce güzel sonuçlar alır mıyım?
Ezgis54 Gulcandnrts kese görülmemesi normal ki benim kese 908le görülmedi düşün. A tebrikler pozitif 2 gün sonra değerlerin daha da yükselmiş olur zaten Rabbım sağlıkla nasip etsin inşallah
dilaraulusoy Gulcandnrts inşallah görürsünüz ilk alttan da bakabilirler 6.haftaya kadar çünkü benim alttan baktı bidaha gittiğimde hem kese hem kalp atışı vardı karnımdan 6.haftada