goflak Bbsra striplerin tarihine baktimda canim var tarihlerine daha ama aclik olcuyom mesela bii 50 cikio pesine olcuom 110 cikio. Esime dedim psikolojimi bozdu yere vurcam aleti 😂😂😂 yarin saglik ocaginda aclik tokluk baktircam bakalim ne cikcak
Bbsra goflak zaten peş peşe aynı asla çıkmaz farklı çıkar. Yakınındakş tanıdık eczaneye gidip bi göster yada aldıgın eczaneye :)
goflak Bbsra canim bugun hastanede aclik tokluk verdim. Degerler aletle okadar farkliki. Dikkat edin. Yok yere insulin kullanmayin.
Aysegul2210 goflak bebeğe zarar olmasın da ben oturdum mu bı kutu yiyorum bebeğimde maşallah kıpır kıpır oynuyor ben yedikçe oda seviyor demek ki 😂
goflak Yunusm123 canim alette aclik 98 cikti. Toklukta 110. Damardan alinan aclik 82 toklukta 86. Ama toklugu 2 saat olarak baktilar alettende oyle baktim. Ben bu aletteki sonuclarla diyabete gitsem bana insulin verirlerdi canim. Arada kontrol ettirin damardan
goflak Yunusm123 bi baktir canim. Saglik ocaginda baktircaktim hemsire dedi laboratuara gidene kadar degerlerde oynama oluyor sen laboratuari olan hastanede yaptir dedi. Yakinimda ozel hastaneye gittim hemen yaptirdim canim
Yunusm123 goflak doktor zaten düşük çıkıyormuş çok fazla gerek yok ona dedi şuan sende herşey yolunda dedi bende tamam dedi
goflak Yunusm123 insallah canim benim. Bende yeni doktoruma gittim dun cok iyi cikti Allahtan. Eylulun ilk haftasi gel dedi muayneye 😊