Yunusm123 Kızlar bugün şekerim yüksek çıkıyor benim ya açlıkta toklukta hep yüksek ve diyete uymama rağmen düşmüyor tedirginlik yaşıyorum
Yunusm123 goflak bugün şekerim hep yüksek çıktı peynir yoğurt yumurta domates salatalık yedim yemek türü bir şey yiyemedim ekmekte yemedim çünkü şekerim yüksek çıkıyordu çok şükür şimdi düştü biraz daha iyiyim ama karnım aç
goflak Seker olcum aletlerin bazilarini toplatmis saglik bakanligi. Aslinda en iyisi saglik ocaginda aclik toklukta iste surekli oylede olmuor. Benim alette yanlis olcum yapip duruyor
goflak Yunusm123 gecen esim light peynir almis tuzluydu sekerimi firlatti hep. Zeytin de oyle tuzsuz yagsiz olcak. Domateste cok tuketme oda sekerli meyve oldugu icin canim.
goflak Yunusm123 valla bende senin kadarken burdakilere ayni seyi diyordum 😂😂 daha var yine canim ya 1 bucuk ay kadar. Insan diyetten korkmuyorda bebege bise olcak dusuncesi korkutuyor
Yunusm123 goflak Instagram dan ekleyebilirsin CNm bnm kubrayunusozer07 kullanıcı adım bu sayede bağlarımız kopmaz burda çok arkadaş edindim ve bir çoğu ile telefonla bile görüşüyorum çok iyi insanlar çıktı karşıma çok şükür Rabbime 😘😍
Bbsra goflak canımmm striplerin tarihine bak gecmiştir ondan yanlış ölçüm yapıyodur veya eczaneye göster baksınlar
goflak Bbsra striplerin tarihine baktimda canim var tarihlerine daha ama aclik olcuyom mesela bii 50 cikio pesine olcuom 110 cikio. Esime dedim psikolojimi bozdu yere vurcam aleti 😂😂😂 yarin saglik ocaginda aclik tokluk baktircam bakalim ne cikcak