Kelebekmadam Pirayeada benim genelde sağ tarafıma toplanıyor canım karnımda komple sert yani gergin hiç yumuşak rastlamadım
Pirayeada Kelebekmadam ben söyledim doktora olabilir arada sertlik dedi nst çektirmedi benimde arada komple sert oluyor
Hellili Kelebekmadam enfeksiyon bende de başından beridir var ve tetikliyor da zaten son gittiğimde doktor sancıların ondan olabileceğini de söyledi zaten benim kasılmalarım 23 haftadan beridir vardı ama canımı acıtmıyordu 30 dan sonra canımı acıtmaya başladı zaten erken haftalardan nstye falan almıyorlar doktor magnezyum falan veriyor maden suyu içiyordum ben o iyi geliyordu
Hellili Pirayeada komple sertleşiyordu bazen bi tarafa toplanıyordu orası top gibi oluyordu doktorumuz da hep normal dedi eee ama demek ki normalmiş yani çünkü sürekli vardı ve sıkıntılı olsaydı bu haftaya kadar gelemezdik herhalde
Kelebekmadam Hellili ay aynen benim karnım hep sert yani 17 haftamda da böyle sertti şimdi de aynı bende 32+2 buraya kadar bendede enf vardı geçip geçip geri geldi
Msl_ege Boncugummmm çok kötü bi uzunluk değil , hatta rahim ağzı kısa olanlara göre çok iyi bile denebilir . 20 haftadan sonra benim 2.5 ölçülmüştü , ertesi gün 1.9 oldu . doğuma kadar progestan kullanıp yattım sürekli . çok düşük değil sizin
Hellili Msl_ege benim de 4 ölçülmüştü sancı çıkınca 3 e düştü doktor 2 ye düşerse seni sezeryana alıcam demişti baya korkmustum ama sizin ikiden de düşmüş sıkıntı olmuyor mu
Msl_ege Hellili 2.5 sene önce doğum yaptım ben :) 38 haftaya kadar bitıvalet harici kalkmadım günde 3 progestan kullandım . çok şükür 38 e kadar dayadık :) şuan 2. ye hamileyim . 14 haftalığız bugün . pazartesi ölçüm yapılacak bakalım . ikinci hamilelikte de olma ihtimali %40 mış. umarım olmaz çünkü ilkinde bana muhtaç kimse yoktu . şimdş bi çocuğum var 2.5 yaşında çom zor olur benim için
Hellili Msl_ege benim ikiz gebelik de ondan olabilir ya da sezeryan için sınır ikidir bana da lavabo dışında kalkma dedi ama sadece bi kaç gün kalkmadım şimdi mecbur kalkıyorum inşallah bi sıkıntı olmaz vaktinde alırız bebişlerimizi kucagımıza
Hellili Msl_ege ilk gebeliğim de eşim çocuk gibi açıkcası kimsemiz de yok ailelermiz uzakta eee zaten bi de eşim çalışıyor kalkmazsam yatakta açlıktan ölücem o daha kötü:)
Msl_ege Hellili bende öyleydimmmm ama kalkmadım valla , eşim sabah koydu yanıma yiyecek içeceklerimi 😂 evcil hayvan gibi bekledim akşam olsun da gelsin diye 😅😅😅😅😅😅 yemek temizlik herşeyi yapıyodu ama eşim