minikkoalammm Kızlar grip oldum ve geceleri çok zorlanıyorum uyumakta burnum boğazlarm acıyor geceleri burun tıkanıklığından nefes alamıyorm sağlık ocağına gittim müdahale etmedi kendimi bir an önce toparlamam lazm ne yapsam iyi gelir düzelirim doğumuma da birşey kalmadı geceler zehir oldu
Hellili minikkoalammm buhar da çok iyi geliyor buhara tutun yüzünüzü günde bi kaç kez yapın iyi gelecektir sirkeli suyla yaparsanız daha iyi gelir hatta bronşlarınız açılır ben yapmıştım iki gün de iyi oldum çok şükür
blueberyy00 minikkoalammm bende iki gündür göğüs hırıltısi vardı öksürük başladı ve vücut ağrısı yapmaya başladı altalayacak diye korkuyorum grip surda bekleyeyim faydalı birşey varsa yaparım
ebruzb minikkoalammm kuşburnu marmelatı ne zaman grip olsam veya grip hissetsem beni kendime getirir içinde çok fazla c vitamini var çok iyi gelir ama hamilelikte içilir mi bilmiyorum mutlaka ama mutlaka doktorunuza danışın ben hamile değilken içerdim ve hemen toparlardım hamileyken hiç içmedim dediğim gibi mutlaka doktorunuza danışın
Lale__123 Bol bol ılık ballı pekmezli su iç limon sık öorba sıcak çay iç inş düzelirsn hamileyken çok zor ha bide nanelimon
minikkoalaam gecenlerde ben de cok kotu olmustum her aksam 1 fincan ihlamur ictim, burnum icin de doktora gittim icme suyuna karbonat tuz koyup karistirip burnumu onunla yikamami onerdi. ben goz karari yaptim. siringaya cekip burnuma sıkıyodum 😂😂 iyi gelmisti.
minikkoalammm minikkoalaam onu gözüm yer mi bilmyrm 😂😂 sirkeli su çek diyen de vr burnumdan olmak istemiyorm snra
NurcanNurcan Günaydın kızlar şu an bende aynı durumdayım ballı çay içtim bu sefer de migdemi yaktı birini iyileştirecem derken diğeri başlıyor ne olacak bizim bu halimiz hamile kaldığım günden beri herşeyim altüst oldu çok şükür Allah başka dert vermesin ama artık piskolojim bozulmaya başladı ☹️
minikkoalammm NurcanNurcan hamileyken çoğu şey çekilmiyor gerçektn ağrılrdır uykusuz gecelerdir derken birde hastalık çktı 🤦🏻♀️ Hepten geceler haram oldu
minikkoalaam minikkoalammm yok ya kafanizi lavaboya egip yapin icine cekmeyin zaten. burun yikama videolarindan bakabilirsiniz. ve sirkeyi ben de asla yapamam 🤣🤣
minikkoalammm minikkoalaam eşim koronayken yapmıştı yaktı mı dedim ne yakması burnum öldü dedi 😂😂🤣🤣 ondan korkuyorm
zynpada minikkoalammm aynı durumdayım tatlım, boğazımı kulak çubuğunu baticon a batırıp temizledim, portakal suyunun içine pekmez koyup içiyorum, bol bol et suyu tükettim bir de ilk gün ağrıdan ağlıyordum şimdi iyiyim çok şükür
minikkoalammm zynpada ahh gece ateş de basıyor evin içinde deli dana gibi dolanıyorm hamileyken gerçektn hiç çekilmiyor
zynpada minikkoalammm aynı durumdaydım cidden gece kalkıp üstümü değiştirdim kaç kez terden. Bir de zencefilli shot yaptım ben o da iyi geliyor. Biraz taze zencefili rendeleyip bir limon sıktım. İçerisine de karabiber pul biber zerdeçal koydum. Diktim kafaya. Çok kötü cidden hamileyken hiç çekilmiyormuş.
Deniz8181 minikkoalammm burnun icin deniz suyu kullanabilirsin canim cok rahatlatiyor ve hic Zakaria yok
Nuku minikkoalammm yaa canım ben de aynı durumdayim normalde grip oomam olsam da çok çabuk atlatirim günlerdir geçmiyor
minikkoalammm Nuku şuan tam olrk beni anlattn bende senelerdir olmuyordum evden dışarı da çıkmam evde grip olan da yoktu nasıl grip oldm anlamdm
babynil @minikkoalammm phytorelief die bi pastil verdi bana doktorum bogazimi falan cok rahatlatmisti. Ihlamur ictim bi de ama onu da 1den fazla tuketmemek lazmmis kaslari gevsetip erken doguma neden olabiliomus. Bir de sinus die bi sey var toz icine su katip burnu temizliosun sinusleri acio hep. Ona da izin verdi tuzlu su gbi bi sey zaten