Şuan muğla üniversite hastanesinde yatıyorum bebeğimde hareket azlığı ve kalp ritimlerinde bozulma nedeniyle yatışım yapıldı kontrol altına alındım ciğer geliştirici oldum bekliyoruz. Bebeğim henüz 2000 kg olmuş korku endişe allah hayır getirsin inşallah 🤲🏻 Devlet hastanelerinde zorunlu durum olmadıkça normal doğum yaptırıyorlarmış. Sezaryan seçenek değil yani . 3 tane kadın normal doğum yaptı piskolojim alt üst oldu inanın birisi yolda doğum yapmış heryerini yırtmış kadın 4 saattir bağırıyor 26tane dikiş attılar toplamda . Birisi bn 5de yattım ondan beri sancı çekiyor bağırıyor 2 saat önce doğurdu plesanta içerde kalmış çıkaramadılar kadın yalvarıyor artık nolur cok canm acıyor diye . Ben bilmiyorum vallaha normal doğum kolay diyenleri anlamadım o kadar korkmuş durumdayım ki zaten en başından beri spinal doğum istiyorum. Lütfen bana ve kızıma dua edin herşey güzel geçsin sabah kontrole göre eve gönderecek yada doğuma alacak 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Gayurenise rabbime sığınmaktan başka çağremiz yok Allah’ın izni ile doğumu terlerler sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız doğumdan korkup kendinizi strese sokmayın herşeyden önce bebeğin sağlığı daha önemli hayırlı vakitte hayırlı doğumlarınız olur inşallah 🙏🏼

melike14- amin çok teşekkür ederim sakin olmaya çalışıyorum ama gerçekten zor bir durummuş

Allah yardımcın olsun… Zor ya da kolay o bebek bir şekilde çıkacak ve çektiğin tüm ağrılar sancılar geçecek. Kalıcı olan ne var ki şu hayatta 😊 Korkmamaya çalış canım bu günler de geçecek

Gayurenise canım herkesin doğum hikâyesi bir olmuyor her vucud aynı değil sen çevrendekileri dinleme rabbik büyük ona sığın inşallah bebisinde şimdi değil vaktinde gelir ki şimdi gelecek olsa bile rabbimin bı bildigi vardır de içini ferah tut güzel anne bebeginde seninle aynı hissediyor unutma😘

Gayurenise çevrenizdekiler kötü tecrübe yaşadı diye siz de kötü bir doğum yapacaksınız diye düşünmeyin hiç :) ben hep annemi örnek gösteririm, annem abimi çok sıkıntılı doğurmuş beni ise yarım saatte almış kucağına :) aynı kadın bile bu kadar farklı doğumlar yapabiliyorsa siz tanımadığınız insanlardan çok daha farklı bir doğum yapabilirsiniz. Umarım sizin için her şey çok güzel geçer :)

Mervekck sağolun içimi rahatlatıyorsunuz ama annelik iç güdüsü korku şuan çok ağır basıyor

zynpada amiiiinn çok teşekkür ederim benim annemde bnde çok zor bir doğum geçirmiş 10gün küvezde kalmışım insan etkileniyor işte hele doğum yaklaştıkça☺️☺️

Gayurenise şöyle düşünün insanlar hep kötü tecrübelerini paylaşır :) misal çok kolay doğum yapan biri ne anlatabilir ki size, gittim doğurdum geldim bu kadar :) ama köyü tecrübesi olan kişi dakika dakika her yaşadğını anlatabilir emin olun 😅 doğum doğal bir süreçtir. Şöyle düşünün, bir sokak kedisi ile aynı şekilde ilerleyen bir süreç bu :) ama o hiçbir yardım almadan kendi başına bunu halledebiliyorsa biz o kadar yardımla hayli hayli yapabiliriz. Asla kötüyü düşünmeyin hep kendinizi iyiye odaklayın :) olur biter korkmayın

zynpada çok sağolun içimi ferahlattınız gerçekten 🙏🏻🤲🏻 İnş kızımd erken doğuma gerek kLmaz evimize gideriz lütfen dua edin 🤲🏻

Gayurenise inşallah :) kızınız ve siz evinize dönün sağlıkla :) minik vaktinde gelsin